ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΕΛΛΑΔΑ

Διεσώθησαν οι 8 επιβάτες

Ιστιοφόρο πήρε φωτιά εν πλω στη Ζάκυνθο

Φωτιά ξέσπασε σε ιστιοφόρο στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Λαγανά Ζακύνθου καντά στο νησί Μαραθονήσιο, το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Λιμενικής Αρχής του νησιού, το ιστιοφόρο είχε σημαία της Μεγάλης Βρετανίας και σε αυτό επέβαιναν 8 τουρίστες.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν περιπολικά οχήματα, σκάφος του Λιμενικού Σώματος και ιδιωτικά σκάφη ενώ ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου για την διάθεση κατάλληλου εξοπλισμού και το ΕΚΑΒ.

Οι οκτώ επιβάτες του σκάφους αποβιβάστηκαν από αυτό σε βοηθητικά σκάφη του Λιμενικού και μεταφέρθηκαν, καλά στην υγεία τους, στον λιμένα «ΚΕΡΙΟΥ» Ζακύνθου.

Στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσία και του Λιμεναρχείου επιβιβάστηκαν στο φλεγόμενο ιστιοφόρο και προσέγγισαν το φλεγόμενο σκάφος πραγματοποιώντας συνεχείς ρίψεις νερού για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Εν τέλει, το βρετανικό ιστιοφόρο βυθίστηκε έχοντας καεί σχεδόν ολοσχερώς, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.