ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή κριτική από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων 

Λεβέντης: Και η μισή Ελλάδα να πέθαινε ο Τόσκας θα παρέμενε στην καρέκλα του

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη άσκησε σήμερα με ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Αναφερόμενος στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στο Web Radio Οδύσσεια, έκανε λόγο για ευθύνες που τελικά δεν θα αποδοθούν, γιατί στην Ελλάδα όπως είπε δεν τιμωρείται κανένας. Η αριστερά αγαπάει την καρέκλα της εξουσίας, ακόμη και η μισή Ελλάδα να πέθαινε ο κ. Τόσκας και οι υπόλοιποι Υπουργοί θα παρέμεναν στην καρέκλα τους.

Σχολιάζοντας την δήλωση παραίτησης του κ. Τόσκα, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι όταν παραιτείσαι δεν το κάνεις για επικοινωνιακούς λόγους αλλά στέλνεις την επιστολή σου στον Πρωθυπουργό. Ο κ. Λεβέντης τόνισε ακόμη ότι η Κυβέρνηση τα θέλει όλα δικά της. Πάντα για ότι συμβαίνει δεν φταίει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, πάντα φταίνε οι προηγούμενοι. Έχουμε δεκάδες νεκρούς, δεκάδες αγνοούμενους και η Κυβέρνηση λέει ότι δεν έχει βρει κάποιο λάθος στην διαχείριση της καταστροφής.

Αναφερόμενος στην ενημέρωση που έγινε στον Πρωθυπουργό την Δευτέρα το βράδυ στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι βρισκόντουσαν όλοι οι Υπουργοί και κρατικοί αξιωματούχοι σε πλήρη πλάνη. Από αυτό το γεγονός και μόνο, που δεν ήξεραν δηλαδή τι συνέβαινε στο Μάτι, θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας να τους είχε διώξει όλους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.