ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα συνάντηση με τον επικεφαλής του VMRO-DPMNE σήμερα

Ζάεφ και αντιπολίτευση δεν συμφώνησαν στην κοινή διατύπωση για το δημοψήφισμα

Το πολιτικό συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων στα Σκόπια, προκειμένου να καταλήξουν σε μία κοινή διατύπωση για το δημοψήφισμα που θα γίνει σχετικά με την αλλαγή του ονόματος και του Συντάγματος, δεν έβγαλε λευκό καπνό, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ.

Όπως τόνισε, «απόψε μιλήσαμε με τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων και τους ενημερώσαμε για την πιθανή διατύπωση του ζητήματος του δημοψηφίσματος, αλλά δεν καταλήξαμε κάπου», ενημερώνει σχετικά το Πρακτορείο Ειδήσεων της χώρας, ΜΙΑ.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, προγραμματίστηκε νέα συνάντηση με τον επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Σκόπια, VMRO-DPMNE, Χριστιάν Μικόσκι, ο οποίος και αποχώρησε από την συνάντηση των αρχηγών.

 

 

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός άφησε αιχμές κατά του Μικόσκι, γράφοντας χαρακτηριστικά στα social media: «Τι είναι αυτό που ο Mickoski δεν ήθελε να πει σε όλους τους πολιτικούς ηγέτες και είναι έτοιμος να το πει σε μια συνάντηση ηγεσίας μικρότερης κλίμακας;».

Πρόσθεσε, δε, ότι στην αυριανή συνάντηση ελπίζει ο πολιτικός του αντίπαλος να αποσαφηνίσει αν θέλει τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ και να συμφωνήσει στην κοινή διατύπωση για το δημοψήφισμα, στο οποίο θα ψηφίσει ελεύθερα ο λαός των Σκοπίων.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.