ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φορούσαν αστυνομικές στολές

Μέλη των "Pussy Riot" εισήλθαν για λίγο στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του τελικού Γαλλίας-Κροατίας

Το ρωσικό συγκρότημα πανκ "Pussy Riot" ανέλαβε την ευθύνη για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη σήμερα στη Μόσχα, με αποτέλεσμα μια πολύ σύντομη διακοπή του αγώνα.

«Γεια σας από το στάδιο Λουζνίκι, είναι δροσερά εδώ!» έγραψαν σε αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο Twitter και στο Facebook αμέσως μετά το συμβάν.

Η Όλγα Κουρατσιόβα, μέλος του συγκροτήματος που τάσσεται κατά του Κρεμλίνου, δήλωσε πως είναι μια από εκείνους που εισήλθαν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του τελικού και πως τώρα κρατείται από την αστυνομία.

Ο Κουρατσιόβα δήλωσε τηλεφωνικώς στο Ρόιτερς πως βρίσκεται σε αστυνομικό τμήμα στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας όπου ο τελικός ανάμεσα στη Γαλλία και στην Κροατία διακόπηκε για πολύ λίγο από τέσσερις ανθρώπους που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με φωτογραφίες του πρακτορείου Ρόιτερς τα μέλη των "Pussy Riot" που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλου φορούσαν αστυνομικές στολές.

Οι δύο άνδρες και οι δύο γυναίκες διέκοψαν για λίγο τον αγώνα προτού απομακρυνθούν από τις αρχές.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.