ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Στη σύσκεψη ξέραμε για δύο νεκρούς, αλλά περιμέναμε τον ιατροδικαστή

Ο Παύλος Πολάκης παραδέχτηκε πως την ώρα της σύσκεψης με τον πρωθυπουργό το βράδυ της Δευτέρας για την πυρκαγιά στο Μάτι υπήρχαν ήδη πληροφορίες για δύο νεκρούς. Ωστόσο αυτές δεν ανακοινώθηκαν γιατί «ο νεκρός επιβεβαιώνεται όταν ο ιατροδικαστής βάζει τη σφραγίδα».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «την ώρα ώρα της σύσκεψης είχαμε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για δύο νεκρούς. Ο νεκρός επιβεβαιώνεται όταν ο ιατροδικαστής βάζει τη σφραγίδα. Τι θα βγαίναμε και και θα μιλούσαμε με βάση ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες;».

«Σαφώς και ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός όταν έφυγαν οι κάμερες» συμπλήρωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Και όταν πλέον μπήκαν τα συνεργεία και άρχισαμε να βλέπουμε τι έγιναν στα σπίτια βγήκε μετά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ανακοίνωσε για 20 νεκρούς» πρόσθεσε ο κ. Πολάκης χωρίς όμως να διευκρινίσει εάν στις 2 τα ξημερώματα όταν και έγινε η ανακοίνωση από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο είχε προλάβει να βάλει «τη σφραγίδα ο ιατροδικαστής».

Ο κ. Πολάκης είπε, επίσης, ότι «προφανώς δεν έγιναν καλώς καμωμένα τα πράγματα αφού είχαμε θύματα» ενώ έριξε ευθύνες στην άναρχη δόμηση στο Μάτι που «εμπόδισε τον κόσμο». Κατά τον ίδιο «μπόρεσαν να φύγουν 13-14.000 άνθρωποι από τα σπίτια τους και εγκλωβίστηκαν 1.000 στη θάλασσα».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Το υποκείμενο αυτό μιλάει για απανθρακωμένους ανθρώπους. Και ζητάει βούλα ότι πέθαναν. Κι επιπλέον είναι και υφυπουργός υγείας στη χώρα της υπαρκτής δυστοπίας.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.