ΥΓΕΙΑ

4 συμβουλές

Πως να χάσεις το περιττό λίπος από το πρόσωπο και τον λαιμό σου

Είσαι όμορφη και το ξέρεις αλλά τα παραπάνω κιλά έχουν “καθήσει” στο πρόσωπο και στο λαιμό σου με αποτέλεσμα να θέλεις το συντομότερο να τα ξεφορτωθείς; Έχουμε τον τρόπο.

Κάτσε κάτω από τη μπάρα!

Για να γίνει αυτό δεν χρειάζεται ούτε να πεινάσεις, ούτε να μοχθήσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι οι μικρές αυτές αλλαγές έχουν να κάνουν με την επιμονή στη λεπτομέρεια.

Οι ασκήσεις με βάρη βοηθάνε στον να κάψεις περισσότερες θερμίδες αλλά και να απαλλαχθείς από το περιττό λίπος. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνεται η απώλεια βάρους, άρα αδυνατίζεις και στο πρόσωπο.

Run Forest Run

Σου φαίνεται βαρετό; Μην το σκέφτεσαι καν, βάλε ένα ζευγάρι ακουστικά στα αφτιά σου και ξεκίνα να τρέχεις. Αν το εντάξεις τρεις φορές την εβδομάδα στο πρόγραμμα σου, θα δεις  μεγάλη διαφορά.

Sleeping Beauty

Ο ύπνος θρέφει τα μωρά και αδυνατίζει το δικό σου πρόσωπο. Αφού αν ξεκουραστείς 7-8 ώρες θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα, το άγχος σου θα περιοριστεί και θα χάσεις πιο εύκολα βάρος.

No alcohol

Αν θες να χάσεις βάρος από το πρόσωπο και σου αρέσουν τα κοκτέιλ και τα ποτά σου αρέσουν αρκετά, ήρθε η ώρα να τα ελαττώσεις ή και να το κόψεις μαχαίρι.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.