ΕΛΛΑΔΑ

Γυναίκα γιατρός

Συγκινητική μαρτυρία για διάσωση από τη θάλασσα στο Μάτι: Εχετε δει άνθρωπο να σας κοιτάζει και να ζητά βοήθεια;

Γιατρός που έσπευσε να βοηθήσει ανθρώπους που είχαν πέσει στη θάλασσα για να γλιτώσουν από τη φονική πυρκαγιά περιγράφει τις ώρες της φρίκης.

«Έχετε δει άνθρωπο να σας κοιτάζει και να ζητά βοήθεια;» Με σταθερή φωνή και λόγο ανθρώπου που έχει ζήσει τη φρίκη και προσπαθεί να τη βάλει «απέναντι» για να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει, γιατρός που έσπευσε με το φουσκωτό της, μαζί με φίλους της στο Μάτι και ανέσυραν από τη θάλασσα ζωντανούς και πνιγμένους, περιέγραψε στην τηλεόραση του Σκάι τις κρίσιμες ώρες που άνθρωποι είχαν αναζητήσει σωτηρία στη θάλασσα.

Η γυναίκα, που είναι γιατρός, περιέγραψε πως ειδοποιήθηκε και βγήκε με το σκάφος, μαζί με άλλα ιδιωτικά σκάφη στην πληττόμενη περιοχή. «Κάποια στιγμή κλείσαμε τη μηχανή και βγάλαμε τα κουπιά. Νιώσαμε βαρύ το κουπί. Είχε πιαστεί άνθρωπος. Εχετε δει άνθρωπο να σας κοιτάζει και να ζητά βοήθεια; Βγάζαμε κόσμο πνιγμένο...»

Η ίδια γυναίκα επισήμανε ότι το Λιμενικό έδωσε μεγάλη μάχη, σημειώνοντας ότι τα σκάφη του δεν είχαν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν τις ακτές, αλλά βρίσκονταν παντού, σε άμεση συνεργασία με τους ιδώτες που είχαν προσεγγίσει με φουσκωτά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.