ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη στο «Ραδιόφωνο 24/7, 88,6»

Σκουρλέτης: Εν δυνάμει σύμμαχος το Ποτάμι στη βάση «προγραμματικού πεδίου σύγκλισης»

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αντιμετωπίσει το Ποτάμι ως εν δυνάμει σύμμαχο της κυβέρνησης, εάν αυτό βασίζεται σε «ένα πολύ σαφές προγραμματικό πεδίο σύγκλισης», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στο «Ραδιόφωνο 24/7, 88,6».

«Έχουμε συναντηθεί σε μία σειρά νομοσχεδίων στο παρελθόν. Κορυφαίο είναι το ζήτημα της Συμφωνίας για το Μακεδονικό, από εκεί κι έπειτα σε πάρα πολλά πράγματα έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις και νομίζω ότι με απόλυτο σεβασμό πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτόν τον χώρο», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

Σημείωσε ακόμα ότι για το Μακεδονικό, οι ΑΝΕΛ «βρίσκονται σε ιδιότυπο ανταγωνισμό με τη ΝΔ προωθώντας εθνικολαϊκιστική ατζέντα για τη διεκδίκηση των ίδιων ψηφοφόρων». Χαρακτήρισε «επικίνδυνο για την κυβερνητική σταθερότητα» «το παιχνίδι των πολλαπλών απαντήσεων που δίνει ο Π. Καμμένος», σχετικά με το αν θα φύγει ή θα παραμείνει στην κυβέρνηση.

«Έχουμε όμως όπλα στη φαρέτρα μας για ξεπεράσουμε αυτό το σκόπελο. Σημασία έχει να βγάλουμε τη χώρα από το μνημόνιο. Υπάρχουν πολλές εκδοχές, όπως η στήριξη της κυβέρνησης με ανοχή», πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.