LIFESTYLE

Έκανε δηλώσεις γρίφους

Στα κίτρινα η Μαρίνα Πατούλη στο πάρτι της γιορτής της

Με φίλους και συνεργάτες γιόρτασε η Μαρίνα Πατούλη - Σταυράκη την ονομαστική της εορτή, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης σε γνωστό πολυχώρο στην Πεύκη. Έχοντας στον πλευρό της τον σύζυγό της, δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, και φανερά ευδιάθετη η εορτάζουσα υποδέχτηκε τους καλεσμένους της φορώντας κίτρινο φόρεμα και κίτρινες γόβες, “κλέβοντας” τις εντυπώσεις.

Άπαντες διασκέδασαν με τους μουσικούς ρυθμούς του Σταν και των REC, ενώ τη βραδιά διάνθισε με το σαξόφωνό του ο Λυκοβρυσιώτης Μάρκος Καραβάς. Ωστόσο τα όσα δήλωσε η εορτάζουσα προς τους καλεσμένους της, κρύβουν πιθανές “ειδήσεις” για τις επόμενες κινήσεις της ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019. «Η αγάπη σας με συγκινεί και με γεμίζει με δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω στους συνανθρώπους μου, στην πόλη μου, στα παιδιά μας. Κυρίως στα παιδιά μας που είναι το μέλλον μας και πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής μας. Μαζί με την ομάδα μου είμαστε κοντά στην κοινωνία, καταγράφουμε τον παλμό της, αφουγκραζόμαστε τους πολίτες και προχωράμε.

Οι πολίτες και καθένας από εσάς ξεχωριστά είστε η έμπνευση και η κινητήριος δύναμή μου» δήλωσε η κυρία Πατούλη, που σήμερα είναι ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος στην Πεύκη και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, με έντονη αυτοδιοικητική και κοινωνική δράση.

Δείτε φωτογραφίες:

photo__30_photo__15_photo__29_photo__25_photo__33_photo__35_photo__24_photo__21_photo__16_photo__12_photo__9_photo__5_photo__1_

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.