ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά κατά Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Θεοχαρόπουλος: Η πολιτική ευθύνη απαιτεί πράξεις, για αυτό παραιτηθείτε!

Ο πρωθυπουργός μίλησε για μακάβριες κομματικές σκοπιμότητες και συσκότιση της αλήθειας αναφερόμενος προφανώς στην επικοινωνιακή κυβερνητική προπαγάνδα των προηγούμενων ημερών, σημείωσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Μόνο έτσι εξηγείται γιατί η στάση της αντιπολίτευσης ήταν εξαιρετικά υπεύθυνη» προσέθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και συνέχισε την κριτική του στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο:

«Τόνισε (σ.σ. ο πρωθυπουργός) ότι δεν χρειάζεται καμία αυτοκριτική για την επιχειρησιακή πλευρά, όλα λοιπόν καλώς καμωμένα κατά τον κ. Τσίπρα. Έβγαλε και πόρισμα λέγοντας ότι πρόκειται για εμπρησμό, λες και η αιτία της φωτιάς αποτελεί δικαιολογία για το αποτέλεσμα της και τις εγκληματικές ολιγωρίες. Μόλις σήμερα δε με στόχο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα κατάλαβε ότι υπάρχουν στρεβλώσεις και πελατειακές σχέσεις, τις οποίες όμως η κυβέρνηση του διευρύνει και αναπαράγει εδώ και 3,5 χρόνια. Έκανε ολόκληρο Υπουργικό Συμβούλιο με προφανή στόχο να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα από το επικοινωνιακό βατερλό της σύσκεψης σε ζωντανή σύνδεση την ώρα που καίγονταν άνθρωποι και της συνέντευξης τύπου στην οποία δεν αναλήφθηκε καμία ευθύνη και δεν ειπώθηκε ούτε μία συγνώμη. Για αυτό, με προφανή επικοινωνιακή και μόνο στόχευση, ανέλαβε σήμερα την πολιτική ευθύνη με στόχο να αντιστρέψει την αρνητική για την κυβέρνηση εικόνα. Η πολιτική ευθύνη όμως συνοδεύεται με παραιτήσεις αλλιώς είναι κενή περιεχομένου, ειδικά από την στιγμή που ο κ. Τσίπρας ζήτησε να αναλάβει την ευθύνη όλη η κυβέρνηση. Η πολιτική ευθύνη απαιτεί πράξεις και όχι λόγια, για αυτό ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ τώρα”».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.