ASTRO-MATRIX

Μάθε όλα τα μυστικά

Τι σημαίνει η ώρα γέννησής σου;

Το ταξίδι της ζωής ξεκίνησε σε έναν συγκεκριμένο τόπο,  σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά και σε μία απόλυτη συγκεκριμένη ώρα... Αυτή ήταν η δική σου προσωπική, ξεχωριστή στιγμή που σου δόθηκε το μεγάλο ΔΩΡΟ της ζωής!

Γνωρίζοντας αυτά τα στοιχεία, σίγουρα πρώτα θα έμαθες σε ποιο ζώδιο ανήκεις και θα διάβασες τα χαρακτηριστικά του. Στην συνέχεια έμαθες για τον ωροσκόπο σου, ο οποίος και φανερώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά  τα οποία εκφράζεις στον έξω κόσμο... Στην συνέχεια, άρχισες να μαθαίνεις περισσότερα στοιχεία για τον αστρολογικό σου χάρτη, σε ποια ζώδια βρίσκονταν οι πλανήτες όταν γεννήθηκες και τι  όψεις  που σχημάτιζαν. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι απόλυτα χρήσιμα, αλλά και μοναδικά, γιατί το ωροσκόπιο σου, είναι το δικό σου ξεχωριστό αποτύπωμα που σκιαγραφεί την πορεία σου στο ταξίδι της ζωής! Σε αυτό το άρθρο, θα διεισδύσουμε όμως λίγο πιο εσωτερικά, δίνοντας χρήσιμα στοιχεία  που αφορούν την Ώρα Γέννησής σου! Τι ακριβώς σημαίνει; Ποια στοιχεία σου προσδίδει; Ποια είναι η μεταφυσική ερμηνεία που κρύβεται πίσω από την ώρα που γεννήθηκες; Αρκεί λοιπόν να γνωρίζεις το χρονικό διάστημα που έχεις γεννηθεί, για να μπορέσεις να διαβάσεις το άρθρο που θα σου αποκαλύψει μεγάλες αλήθειες.

Ώρα Γέννησης 00:00 – 02:00πμ

Το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής σου, είναι η οικογένεια και μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να δεις τους δικούς ανθρώπους ευτυχισμένους. Αφοσιώνεσαι στους δικούς σου ανθρώπους και επιλέγεις να έχεις άτομα στο πλευρό σου με τα οποία μπορείς να αναπτύξεις μία ουσιαστική, δεμένη σχέση, η οποία θα στηρίζεται στην οικειότητα. Δεν δείχνεις εύκολα τον πραγματικό σου εαυτό στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, δεν αφήνεις πολλά περιθώρια για να σε γνωρίσουν. Το γεγονός αυτό, αλλά και οι αποστάσεις που βάζεις, γίνεται η αιτία όποιος σε γνωρίζει να αισθάνεται ότι δεν είσαι διαθέσιμος-η. Δεν λείπουν και η στιγμή που θα σε χαρακτηρίσουν και ως απρόσιτο. Σκέφτεσαι πολύ το μέλλον και ανησυχείς για αυτό. Στόχος σου είναι να δημιουργήσεις τα θεμέλια εκείνα που θα προσφέρουν σταθερότητα, ασφάλεια και σιγουριά για την πορεία την δική σου αλλά και της οικογένειάς σου.

Ώρα Γέννησης 02:00 – 04:00πμ

Είσαι ένα άτομο αρκετά κοινωνικό, αλλά και επικοινωνιακό! Ανοίγεσαι πολύ εύκολα σε νέες γνωριμίες έτσι λοιπόν όπου βρεθείς και όπου σταθείς, έχεις και κάποιον φίλο ή γνωστό.  Θέλεις πάντα να ασχολείσαι με κάτι καινούργιο και είσαι γενικά ακούραστος! Λατρεύεις την κίνηση, την μετακίνηση, τα ταξίδια, δεν διστάζεις στις αλλαγές , δεν μπορείς να μένεις πολύ ώρα μέσα σε έναν κλειστό χώρο  και τα πας καλά με τα σπορ! Το αρνητικό σου βέβαια είναι το γεγονός ότι βαριέσαι πάρα πολύ εύκολα και αποζητάς πάντα κάτι νέο για να σε συναρπάσει. Η επαφή σου με την φύση σε βοηθά να διοχετεύεις δημιουργικά την ενέργειά σου!

Ώρα Γέννησης 04:00 – 06:00πμ

Είσαι ο άνθρωπος που δεν αλλάζεις εύκολα άποψη, ιδιαίτερα όταν πιστεύεις κάτι πολύ, με όλη την δύναμη της ψυχής σου! Οι άνθρωποι που σε γνωρίζουν, γρήγορα διακρίνουν το ισχυρό σου πείσμα, ενώ η αστείρευτη επιμονή σου να προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου, πολλές φορές γίνεται η αιτία να σε κρίνουν ως πεισματάρη και ξεροκέφαλο. Ωστόσο, πάντα θα ακούσεις και θα σεβαστείς την γνώμη των ανθρώπων γύρω σου, πάντα όμως θα κάνεις αυτό που εσύ θεωρείς το σωστό, χωρίς να αλλάξεις την πορεία σου. Στην προσωπική σου ζωή είσαι ένα άτομο ρομαντικό, έχει τρυφερά και ευαίσθητα αισθήματα και μπορώ να πω ότι στις σχέσεις σου λειτουργείς αρκετά παραδοσιακά. Οι καλοί σου τρόποι, τα αγνά σου αισθήματα και οι καλοπροαίρετες προθέσεις σου, γίνονται η αιτία πολλές φορές οι άνθρωποι γύρω σου να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σου.  Το μάθημα που έρχεσαι να πάρεις στη ζωή είναι να μπορείς να υπερασπίζεσαι όχι  μόνο την άποψή σου, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό!

Ώρα Γέννησης 06:00 – 08:00πμ

Είσαι γεννημένος ηγέτης και οι άνθρωποι γύρω σου εύκολα θα σε εμπιστευτούν, θα βασιστούν πάνω σου και θα ακολουθήσουν τις δικές σου προσδοκίες ή και απαιτήσεις. Θέλεις πάντα να είσαι σίγουρος/η πως ότι κάνεις είναι τέλειο και απογοητεύεσαι όταν χάνεις ή ακόμα και όταν τα πράγματα δεν κυλούν στους ρυθμούς που θα ήθελες. Οι υπερβολικές απαιτήσεις που έχεις για τον εαυτό σου, δεν σου επιτρέπουν να κάνεις λάθη, αλλά γίνονται και η αιτία να πιέζεσαι, να απογοητεύεσαι, να θλίβεσαι. Το βασικό ζητούμενό σου είναι να μπορείς να γίνεσαι αποδεκτός από το περιβάλλον σου, για το λόγο αυτό διατηρείς πολύ υψηλές προσδοκίες. Το μάθημά σου σε αυτή την ζωή, είναι ότι θα πρέπει να μάθεις να αποδέχεσαι τόσο τη νίκη όσο και την ήττα, θέτοντας λογικούς αλλά και ρεαλιστικούς στόχους!

Ώρα Γέννησης 08:00 – 10:00πμ

Είσαι ο άνθρωπος των στόχων, όπου θέτεις όρια στον εαυτό σου, ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πλάνο δράσης και τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει, από το να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Πολλές φορές θα λειτουργήσεις αρκετά κοφτά, πρακτικά και λογικά προκειμένου να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει σε λανθασμένες κρίσεις. Για σένα είναι πολύ σημαντική η καριέρα σου, οι προοπτικές και το μέλλον! Ωστόσο, είσαι και ένα άτομο με ευρύ κοινωνικό κύκλο, αρκετές γνωριμίες και καταφέρνεις με την στάση και την συμπεριφορά σου να γίνεσαι η ψυχή της παρέας.

 

Ώρα Γέννησης 10:00πμ – 12:00μμ

Ξέρεις πολύ καλά ποιος είσαι, αλλά και το τι ακριβώς θέλεις από τη ζωή! Είσαι ένας χαμογελαστός και ευδιάθετος άνθρωπος με πολύ δημιουργικότητα. Έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα και καταφέρνεις πάντα με τους τρόπους σου να γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αποζητάς την προσοχή των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και σε νοιάζει πολύ η φήμη και το κοινωνικό σου προφίλ. Το αρνητικό σου στοιχείο; Δεν αναγνωρίζεις εύκολα τα λάθη σου!

Ώρα Γέννησης 12:00μμ – 14:00μμ

Είσαι ο άνθρωπος που βαδίζεις πάντα με την λογική και ξέρεις να θέτεις μακρόχρονους στόχους, δίνοντας την δική σου μάχη προκειμένου να τους κάνεις πραγματικότητα. Είσαι φιλόδοξος, εργατικός, αλλά αφιερώνεις πολύ χρόνο στην καριέρα σου με αποτέλεσμα να στερείς στον εαυτό σου τις απλές, μικρές καθημερινές στιγμές! Δεν χάνεις χρόνο με ανούσια πράγματα, γιατί ξέρεις ότι για να πετύχεις αυτά που θέλεις πρέπει να εργαστείς σκληρά και να μην αφήνεις κανέναν να σου ροκανίζει άσκοπα το χρόνο. Οι άνθρωποι γύρω σου σε θαυμάζουν γιατί σε κρίνουν ως ένα άτομο με αυτοέλεγχο, εκτιμούν όμως και το γεγονός ότι είσαι ο άνθρωπος που τηρείς το λόγο σου και μπορούν σε εσένα να βασιστούν.

 

Ώρα Γέννησης 14:00μμ – 16:00μμ

Είσαι ο άνθρωπος που απεχθάνεσαι την μονοτονία! Κουράζεσαι, βαριέσαι αλλά και πιέζεσαι όταν οι συνθήκες σου επιβάλλουν να προγραμματίσεις τις μέρες σου και τις δραστηριότητές σου, τότε είναι κιόλας η στιγμή που επαναστατείς! Προτιμάς να ζεις μία ζωή στην οποία και θα ακολουθείς τον αυθορμητισμό της στιγμής, απολαμβάνοντας το «τώρα» χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο! Επιπλέον, είσαι το άτομο που φιλοσοφείς λίγο παραπάνω τα πράγματα και τη ζωή. Αναζητάς απαντήσεις, σου αρέσει το απόκρυφο, το μυστήριο και έστω και αν η ζωή σε δοκιμάζει δεν χάνεις την δύναμή σου αλλά και την αισιοδοξία σου. Το μάθημα που σου δίνει η ζωή στην πορεία της, είναι ότι θα πρέπει να αναπτύξεις περισσότερο την υπομονή σου και θα χρειαστεί να μάθεις να συμβιβάζεσαι.

Ώρα Γέννησης 16:00μμ – 18:00μμ

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι η ζωή δεν είναι μόνο γέλιο, χαρά και τραγούδι. Η ζωή έχει και την σκοτεινή της πλευρά, τις άσχημες μέρες της και τις δύσκολες φάσεις της. Παρόλο που δεν χάνεις την πίστη και την αισιοδοξία σου, καταφέρνεις και λειτουργείς με ρεαλισμό και αν είσαι προσγειωμένος στη ζωή.  Στην επαφή σου με τους ανθρώπους, μαθαίνεις ουσιαστικά τα άτομα που γνωρίζεις, πριν καλά καλά αυτά σου ανοιχτούν.  Είσαι πολύ παρατηρητικός με τους ανθρώπους  και μετράς πάντα και την κάθε λεπτομέρεια. Είναι λίγοι οι άνθρωποι που εμπιστεύεσαι, για αυτούς τους ανθρώπους όμως θα έκανες τα πάντα.  Δεν σου αρέσει να παίζεις συναισθηματικά με τους ανθρώπους, έτσι λοιπόν πολλές φορές προτιμάς να διατηρείς τις αποστάσεις σου!

Ώρα Γέννησης 18:00μμ – 20:00μμ

Μπαίνεις πολύ εύκολα στην θέση των ανθρώπων που γνωρίζεις, αφού έχεις πολύ αναπτυγμένη την συναισθηματική νοημοσύνη  και κατανοείς τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων ακόμα και οι ίδιοι αν δεν σου έχουν ανοιχτεί.  Ο εγωισμός δεν έχει καμία θέση στη ζωή σου και αυτό είναι κάτι το οποίο και το διακρίνει όποιος άνθρωπος σε γνωρίζει και το εκτιμά. Αρκετές στιγμές όμως, χρειάζεται να δίνεις προτεραιότητα και στον ίδιο σου τον εαυτό και να μην παραμελείς και τις δικές σου ανάγκες. Σε ένα γενικό πλαίσιο είσαι ο άνθρωπος που ζεις τη στιγμή και έχεις μάθει να αντιμετωπίζεις και να λύνεις τα προβλήματα την στιγμή που εμφανίζονται.

Ώρα Γέννησης 20:00μμ – 22:00μμ

Eίσαι αυτός που θα τρέξεις πάντα για όλους, γιατί πολύ απλά σου αρέσει να βοηθάς και να εξυπηρετείς τον κόσμο, ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζει προβλήματα.  Όταν βοηθάς τους ανθρώπους νιώθεις ότι σε εκτιμούν και σε αγαπούν πολύ περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν έχει να πει κάτι αρνητικό για εσένα, απεναντίας όλοι σε θαυμάζουν για την καλοσύνη αλλά και την ανιδιοτελή αγάπη σου. Από την άλλη πλευρά, είσαι ο άνθρωπος που ξέρεις καλά τι θέλεις και λειτουργείς με τελειομανία σε κάθε τι που αναλαμβάνεις. Πάντα ολοκληρώνεις ότι αναλαμβάνεις και δεν αφήνεις ποτέ τίποτα στη μέση!

Ώρα Γέννησης 22:00μμ – 00:00πμ

Ζεις το σήμερα για να σχεδιάζεις το αύριο! Είσαι ένα άτομο χαμογελαστό, αισιόδοξο αλλά και πάρα πολύ φιλόδοξο, με ισχυρή πίστη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου! Είσαι της άποψης ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να κάνεις, έτσι λοιπόν θα επιμείνεις πολύ κάνοντας μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να πετύχεις αυτά που θέλεις. Δεν σε τρομάζουν οι δυσκολίες, οι πιέσεις και οι στερήσεις, ιδιαίτερα όταν αφορούν την επίτευξη ενός στόχους σου! Ένα από τα μεγαλύτερα ατού σου είναι το γούστο σου, το ταλέντο σου και η καλλιτεχνική σου ματιά!

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.