ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να παραιτηθεί! Τι περιμένει»

Την άμεση παραίτηση της Ρένας Δούρου ζητά ο Δημήτρης Καμμένος

Την άμεση παραίτηση της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου ζητά ο κ. Δημήτρης Καμμένος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής επισημαίνει ότι εντός λίγων μηνών η Αττική θρηνεί τουλάχιστον 100 θύματα από μια πλημμύρα στην Μάνδρα και μια πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική για να τονίσει ότι οι ευθύνες της περιφέρειας είναι αναπόδραστες.

«Ζητώ την παραίτηση Δούρου προκειμένου να λήξει η «μαύρη» θητεία της που μετρά 100 νεκρούς μέχρι σήμερα. Να παραιτηθεί! Τι περιμένει» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 20:54 25/07/2018

    Την Δουρου θα επρεπε ηδη να την ειχαν διωξει με τις κλωτσιες. Ευθυνεται για 100 και πλεον νεκρους.Ειναι εντελως ασχετη και ακαταλληλη. Ευνοουμενη του Τσιπρα και του κομματικου μηχανισμου της Κουμουνδουρου.
    Το μονο που κανει ειναι να χορευει ζειμπεκικο το οποιο διδαχτηκε απο το πρωην αφεντικο της, τον Ακη του κλεφτοπασοκ.

  2. MARINA. 23:07 24/07/2018

    Η ανικανη Ρενα Δουρου θα επρεπε να ειχε παυθει απο χθες γιατι απο μονη της δεν προκειται να παραιτηθει.
    Ειναι το ιδιο αναισθητη οπως και ο τενεκες αρχηγος της, ο Αλεξης Τσιπρας.Εχει δολοφονησει με την ανικανοτητα της εκατο ανθρωπους μεχρι τωρα και μενει ακλονητη στην θεση της.Ειναι ικανη να χαρακτηρισει κατα την παγια τακτικη της τους συγγενεις των νεκρων απο τις φωτιες και τις πλυμμηρες ως φασιστες, επειδη της ζητουν να παραιτηθει.Ειναι αποτυχημενη και ανικανη παντου.Το ιδιο και η λουγκρα ο γκει Δημαρχος ο Ψινακης.Κατεστρεψαν αυτοι οι δυο με την ανικανοτητα τους την Ανατολικη Αττικη.Χειροτερο κρατικο παραγοντα απο την Δουρου μπορει να βρει κανεις μονο σε τριτοκοσμικες μπανανιες.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.