Neo

Τρίτο και πάει για ψηλότερα το Κίνημα Αλλαγής

Στην τρίτη θέση των δημοσκοπήσεων φαίνεται να έχει παγιωθεί πλέον το Κίνημα Αλλαγής, που βάζει τώρα πλώρη για ψηλότερα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις Τάσεις της MRB η ΝΔ προηγείται με 31%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,2% και το Κίνημα Αλλαγής με 8,9%, κάτι που στον πίνακα εκτίμησης ψήφου με εύρος τιμών μετά από αναγωγή στο σύνολο όσων εκδήλωσαν κομματική προτίμηση, μεταφράζεται σε ποσοστά από 9,1% έως 12,1%. Την ίδια ώρα, τρίτη είναι και η ίδια η Φώφη Γεννηματά στην δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην Χαριλάου Τρικούπη, δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, αφού ήδη δείχνει να επιτυγχάνεται ο αρχικός τους στόχος μετά από τις εκλογές να πάρουν διερευνητική εντολή. Δεν σταματούν όμως να βάζουν στόχους, προσπαθώντας τώρα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από την τρίτη θέση…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 14:02 06/07/2018

    ΜΗΝ είστε κοντόφθαλμοι . . . ΌΣΟ το Πασοκικο δυναμικό στελεχών , ποντάρει στα Κυβερνητικά καλούδια μιας ΝΔ-ΚΙΝ.ΑΛ Κυβέρνησης , αλά 2012-2015 , τόσο θα ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (τρέλα , αφού και τον ΚΟΎΛΗ αυτός υπονομεύει φανερά ) . . . ΤΟΣΟ θα μένει καθηλωμένο στα ποσοστά . ΒΡΗΤΕ τα kakala και ξεβρακώστε τον και απαιτήστε ΑΠΟΛΟΓΙΑ από τον Ραφηνάτο Μουγκό-Κόπρο-Λιποτάκτη . . . Αποκαταστήστε το όποιο ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ σας αναλογεί στην Κοινωνία . . . ο Καραμανλισμός είναι ο ΕΧΘΡΟΣ . . .ΜΗΝ του επιτρέπεται , για ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ δανεική ,να αυτο-ΑΠΑΛΛΑΣΕΤΑΙ των Ιστορικών Εγκληματικών Ευθυνών του .
    Η Κοινωνία έχει επικοινωνιακά-γκεμπελικά αφεθεί να πιστέψει πως ΓΙΑ ΟΛΑ φταίει ο 15 χρόνια προ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ 2009 (-36δις έλλειμμα 2009) ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ και ο πυροσβέστης Γιώργος που ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ το ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ και ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ (το //ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ . . . καταπολεμηθούν φοροεισφοροδιαφυγή, ρεμούλες, σπατάλες, Πακοδιορισμοί κλπ // , θα μπορούσε οριακά να τιθασεύσει ένα έλλειμμα 6-7-8-9 % . . .όχι όμως 15,4% ! και μάλιστα ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ , αλλά και οι Κομισιόν-ΔΝΤ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ! )

  2. freeman 12:16 06/07/2018

    Βλέποντας στη φωτογραφία ΤΟ Ρόδο, νομίζω πως η κακόγουστη ΠΡΟΠΕΛΑ του ΚΙΝ.ΑΛ , με την μπλέ πινελιά (τώρα που το ΨυχαροΜπομπολοΠοτάμι στέρεψε ) θα πρέπει ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ και να γίνει το ΡΟΔΟ το νέο ΣΗΜΑ στο «Νέο Πασοκ» που με την συνεργασία με τον Γ.Παπανδρέου αρχές 2017 , από το παγιωμένο από 09/2015 «Βενιζελοκατόρθωμα» του 5-6% τώρα φλερτάρει με διψήφια % . ΦΑΝΤΑΣΟΥ την απογείωση ποσοστών ΑΝ ΞΕ-ΚΟΜΠΛΑΡΙΣΤΟΥΝ , ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΠΟ τους ΒΕΝΙΖΕΛΟΣΗΜΙΤΙΚΟΥΣ και ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Πσοκική Κυβέρνηση , την Παπανδρεική Περίοδο 2010-2011 , ΑΡΑ να ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ Εγκλήματα Καραμανλή 2004-2009 . . .Την τελευταία ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 2010-2011 και όχι την Σαμαρική πασοκοουρά 2012-2015 . . . Αυτό ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ & αυτοκριτική Φώφη , ακόμα και για τότε που ήσουν υφυπουργός του Σαμαρά , με την σιωπηρή έγκριση των Καραμανλικών , εξαγοράζοντας την ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τους 2004-2009 (& με τον Σαμαρά υπουργό).
    Τώρα που τα ΣΥΡΙΖΟΣταλινοκουμούνια υποκρίνονται τα Ευρωλάγνα ερπετά , ΕΣΕΙΣ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΠΟΥ το 2010 ο Πρωθυπουργός-Προεδρός σας κράτησε ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ την Ελλάδα στην Πολιτισμένη-Δημοκρατική-Κοινοβουλευτική Δύση-ΟΝΕ-ΕΕ-ΝΑΤΟ ?
    Ξέρω-Ξέρω . . .για αυτό το «ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ» ντρεπόσαστε . . . Για την ΠΑΤΡΊΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ , όλοι εμείς οι κατ ΄ανάγκη ΓΑΠικοί , σας συγχωρούμε , χωρίς φυσικά να ξεχνούμε . . . . και πάντα με την πλάτη μας στον τοίχο … ΒΡΗΤΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ . . .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.