Neo

Ζητά την ανάληψη πρωτοβουλίας για το Γηροκομείο Αθηνών

Επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, έστειλε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, ζητώντας την αφύπνιση και την ενεργή συμμετοχή όλων στην αντιμετώπιση του «ανθρώπινου δράματος» που εκτυλίσσεται το τελευταίο διάστημα στο Γηροκομείο Αθηνών.
Στην πραγματικότητα, ο βουλευτής, αφουγκραζόμενος την κραυγή αγωνίας της Διοίκησης του Γηροκομείου, των εργαζομένων αλλά και εκατοντάδων εθελοντών που μιλούν για τραγικές συνθήκες διαβίωσης και έλλειψη βασικών αγαθών, ζητά από τον Πρόεδρο της Βουλής, του οποίου την ευαισθησία αναγνωρίζει, να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε η Βουλή των Ελλήνων να σταθεί αρωγός στο ζήτημα είτε μέσω υλικής, είτε μέσω άλλης βοήθειας.
«Οι συνθήκες διαβίωσης είναι τραγικές, με αποτέλεσμα πολλές φορές να τίθεται σε κίνδυνο ακόμη και η ζωή των ηλικιωμένων. Φτάνουν στο σημείο μάλιστα η διατροφή τους αλλά και η σωματική τους υγιεινή να επαφίενται στην εθελοντική και μόνο συνεισφορά κάποιων συνανθρώπων μας», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του, που αποτελεί ‘γροθιά στο στομάχι’ για όλους μας.
Δείτε εδώ ολόκληρη την επιστολή του Χάρη Θεοχάρη προς τον Πρόεδρο της Βουλής :

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΤΒ ΓΙΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ .

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.