ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια

Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους των Πανελληνίων και τις οικογένειές τους καθώς ανακοινώθηκαν στο σάιτ του υπουργείου Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια.

Για να δείτε τα αποτελέσματα κάντε κλικ εδώ

Φέτος, για πρώτη φορά οι βάσεις 2018 δεν θα αναρτηθούν στα σχολεία με ονοματεπώνυμο κι αυτό λόγω προσωπικών δεδομένων.

Θα αναρτηθούν κανονικά τα αποτελέσματα στα σχολεία, αλλά με τον κωδικό υποψηφίου και όχι με το όνομα και το επίθετο μαθητών και μαθητριών.

Οι υποψήφιοι για μια θέση στην ανώτατη και ανώτερη εκπαίδευση μπορούν να μάθουν τις βάσεις εισαγωγής μπαίνοντας στη σελίδα του υπουργείου Παιδείας και πληκτρολογώντας των προσωπικό τους κωδικό. Έτσι θα μπορούν να μάθουν σε ποια σχολή έχουν περάσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Υπουργός Παιδείας υπέγραψε πριν λίγες μέρες την Υπουργική Απόφαση που προβλέπει ειδικό ποσοστό θέσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 από τις περιοχές Μάνδρας, Νέας Περάμου και Κω που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Για την εγγραφή των επιτυχόντων πέρσι λειτούργησε το σύστημα της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής χωρίς την αναγκαιότητα κατάθεσης δικαιολογητικών και χωρίς να απαιτείται η μετάβαση των επιτυχόντων στις Σχολές και τα Τμήματα επιτυχίας τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.