ΕΛΛΑΔΑ

Δύο συλλήψεις

Μπαράζ διαρρήξεων σε σπίτια και ξενοδοχεία από σπείρα νεαρών στην Κέρκυρα

Σε μπαράζ διαρρήξεων επιδόθηκε μια σπείρα νεαρών Ελλήνων τις πρώτες πρωινές της Δευτέρας και της Τρίτης, «χτυπώντας» ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, σπίτια και καταστήματα σε περιοχές της Κέρκυρας, αλλά οι έξι διαδοχικές κλοπές και απόπειρες εξιχνιάστηκαν άμεσα και η σπείρα εξαρθρώθηκε.

Από τους τέσσερις δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας δύο 22χρονοι και αναζητούνται άλλοι δυο συνεργοί τους, ένας 21χρονος και ένας 26χρονος. Η δράση τους περιλαμβάνει την διάρρηξη μιας μονοκατοικίας στην περιοχή Κομμένο από την οποία άρπαξαν 600 ευρώ και κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ και την εισβολή τους σε δύο ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην περιοχή της Δασιάς με λεία μετρητά 845 ευρώ, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας 610 ευρώ.

Ακόμη, οι τέσσερις νεαροί αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα σπίτι, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα και ένα εστιατόριο στην Δασιά χωρίς να τα καταφέρουν. Οι δύο 22χρονοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, όπως και στους δυο συνεργούς τους. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.