ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συγκινεί ξανά η ασημένια πρωταθλήτρια

Μπελιμπασάκη: Όλη η ελληνική ομάδα έτρεξε για τις ψυχές των θυμάτων στο Μάτι

Συγκλονίζει και συγκινεί για άλλη μια φορά η Μαρία Μπελισαμπάκη η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο.

Σε δηλώσεις της που αναρτήθηκαν στο λογαριασμό της διοργανώτριας αρχής του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αφού δήλωσε περήφανη που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μεγάλη καταστροφή στο Μάτι.

«Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Κάηκαν μεγάλες περιοχές, πέθαναν παιδιά. Η ελληνική ομάδα έτρεξε για τις ψυχές τους. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ» δήλωσε η Μαρία Μπελισαμπάκη που έκλεισε τις δηλώσεις της με τη φράση «είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα».

 


Η ασημένια πρωταθλήτρια είχε κάνει μια δήλωση και στα ελληνικά που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο όταν λίγο μετά τη μεγάλη επιτυχία της είχε δηλώσει: «Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία, λυπάμαι πραγματικά για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, είναι απογοητευτική, πλημμυρίζουμε, καιγόμαστε, υπάρχει ανεργία υπάρχει πείνα, εύχομαι ο κόσμος να είναι πάντα καλά και μην τα παρατάτε, μην το αφήνετε!».

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.