ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπάρχουν δεσμεύσεις

Μπόλαρης: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι από την Τρίτη τελειώνει η λιτότητα»

«Από την Τρίτη δεν μπορούμε να πούμε ότι τελειώνει η λιτότητα γιατί υπάρχουν δεσμεύσεις για τη χώρα» ξεκαθάρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκος Μπόλαρης.

Μιλώντας στο στο ΘΕΜΑ 104,6 παραδέχθηκε, επίσης, ότι «χρειαζόμαστε σύμφωνη γνώμη (σ.σ. της Τρόικας) σε καίρια ζητήματα. Υπάρχουν δεσμεύσεις που πρέπει να υλοποιήσουμε. Έχουμε δρόμο για να βγούμε από την κρίση. Χρειαζόμαστε δουλειά για να αντιμετωπίσουμε τους παράγοντες που μας οδήγησαν στην κρίση. Δεν πρέπει να ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν» συμπλήρωσε ο κ. Μπόλαρης.

«Φυσικά θα υπάρξουν δυσκολίες μπροστά αλλά είμαστε εδώ για να τις αντιμετωπίσουμε» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είναι για πανηγυρία, είμαστε ευχαριστημένοι. Οι παλαιότεροι μιλούσαν για χαρμολύπη. Έχουμε και τα τραγικά γεγονότα του Ιουλίου» επισήμανε.

Σύμφωνα με τον ίδιο ένα από τα πιο συντριπτικά πλεονεκτήματα είναι η νέα γενιά των μορφωμένων Ελλήνων και γι' αυτό τόνισε ότι «πρέπει να χτίσουμε έναν σχεδιασμό που τους αφορά, να χτίσουμε ένα νέο παραγωγικό πρότυπο για τη χώρα». «Εχουν δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας; έχουμε ανάπτυξη; φτάνει αυτό; Δεν φτάνει, πρέπει να συνεχίσουμε» πρόσθεσε.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.