ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκτός και ο Βέρνμπλουμ

Χωρίς τον Ελ Καντουρί ο ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία

Χωρίς τον Ομάρ Ελ Καντουρί θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στη Λισαβόνα απέναντι στην Μπενφίκα για τον πρώτο αγώνα των play offs του Champions League.

Ο έμπειρος άσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που «κληρονόμησε» στον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ Μόσχας κι έμεινε εκτός προκειμένου να συνεχίσει θεραπείες.

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν ταξίδεψε στην Πορτογαλία κι ο Πόντους Βέρνμπλουμ , ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι το συντομότερο δυνατόν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

O Ράζβαν Λουτσέσκου στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους δούλεψε ξανά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα δίνοντας σημασία σε κάθε μικρή λεπτομέρεια που σ’ αυτό το επίπεδο είναι ικανή να κάνει τη διαφορά.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Σιαμπάνης , Μάτος , Κίτσιου ,Βιεϊρίνια , Κρέσπο , Βαρέλα , Χατσερίδης , Μαλεζάς , Σάκχοφ , Μαουρίσιο ,Κάνιας , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Λημνιός , Ουάρντα , Ζαμπά , Λάμπρου ,Πρίγιοβιτς , Ακπόμ .

Σφυρίζει ο Μάζιτς στο Μπενφίκα - ΠΑΟΚ

Ο πολύπειρος διαιτητής Μίλοραντ Μάζιτς ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα για τα play offs του Champions League.

Ο Σέρβος διαιτητής είχε σφυρίξει τον περσινό τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ, ενώ είχε διαιτητεύσει και στα γήπεδα της Ρωσίας στο πρόσφατο Μουντιάλ. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Μίλοβαν Ρίστιτς και Ντάλιμπορ Τζούρτζεβιτς, επιπλέον βοηθοί οι επίσης Σέρβοι Νέναντ Τζόκιτς και Ντανίλο Γκρούτζιτς, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Νεμάνια Πέτροβιτς.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.