ΕΛΛΑΔΑ

Αυλώνας

Έβγαλε 12 κιλά κάνναβης από φυτεία με 287 δενδρύλλια

Προφυλαγμένη από κάθε πλευρά από τα αδιάκριτα βλέμματα ήταν η μεγάλη χασισοφυτεία που καλλιεργούσε ένας 51χρονος στο έκτασης περίπου δύο στρεμμάτων περιφραγμένο αγροτεμάχιό του στην περιοχή του Αυλώνα Αττικής, καθώς η μοναδική πρόσβαση σε αυτήν υπήρχε στην αυλή του σπιτιού του.

Η υψηλή βλάστηση γύρω από το αγροτεμάχιο εμπόδιζε την ορατότητα. Από αέρος, όμως, ήταν αδύνατο να μην εντοπιστεί η παράνομη καλλιέργεια και το πέτυχε το πλήρωμα του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ., που κατηύθυνε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών οι οποίοι έθεσαν τον χώρο υπό διακριτική επιτήρηση και περίμεναν να εμφανιστεί ο καλλιεργητής. Όταν ο 51χρονος πήγε στην φυτεία, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Στο αγροτεμάχιο κατασχέθηκαν 287 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων, ορισμένα από τα οποία σε κατάσταση αποξήρανσης. Ακόμη, βρέθηκαν 11 κιλά και 925 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, φτυάρια, λάστιχο ποτίσματος, κομμένα πλαστικά μπουκάλια νερού, συσκευασίες λιπασμάτων και διάφορα άλλα σύνεργα για την περιποίηση των δενδρυλλίων καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.