ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε συλλήψεις  

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών σε Μεσσηνία και Αττική

Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά σε περιοχές της Μεσσηνίας και της Αττικής, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, συλλαμβάνοντας πέντε άτομα, ηλικίας από 33 έως και 60 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η σπείρα εξαρθρώθηκε έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες, τα μέλη της σπείρας είχαν διακινήσει από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου, τουλάχιστον 12 κιλά ηρωίνης.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τη Αστυνομία, τα μέλη της σπείρας προκειμένου να συγκαλύπτουν την παράνομη δραστηριότητά τους και να αποπροσανατολίζουν τις έρευνες των διωκτικών αρχών, χρησιμοποιούσαν πολλές τηλεφωνικές συνδέσεις, που δεν ήταν δηλωμένες στα πραγματικά τους στοιχεία, αλλά σε στοιχεία αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών.

Επίσης, σε έρευνες που έγιναν, παρουσία δικαστικών λειτουργών, σε σπίτια, αποθήκες, υπαίθριους χώρους, οχήματα κ.α., βρέθηκαν μεταξύ άλλων περίπου 1,5 κιλό ηρωίνης, 328 γραμμάρια κάνναβης, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, κ.α.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.