ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο

Γερμανίδα «προσέφερε» για σεξ το εννιάχρονο παιδί της στο dark net

Σε ποινή κάθειρξης μόλις 12 ετών (μηδαμινή για το έγκλημά τους) καταδίκασε ένα γερμανικό δικαστήριο μια 48χρονη γυναίκα και τον 39χρονο σύντροφό της, οι οποίοι προσέφεραν τον εννιάχρονο γιο της πρώτης για σεξ σε παιδόφιλους στο dark web.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το διεστραμμένο ζευγάρι καταδικάστηκε και για την σεξουαλική κακοποίηση του αγοριού, που σήμερα είναι 10 ετών, αφού είχαν βιάσει επανειλημμένα το αγόρι καταγράφοντας σε βίντεο τις σκηνές φρίκης, ως «διαφήμιση» για το «εμπόρευμά» τους.

Το δικαστήριο του Φράιμπουργκ έκρινε ότι η Berrin Taha και ο Christian Lais πρέπει να περάσουν τα επόμενα 12 χρόνια στη φυλακή για την ανεπανόρθωτη ζημιά που προξένησαν στο αγόρι, ενώ ο άνδρας πρόκειται να παραμείνει υπό προληπτική επίβλεψη και μετά την αποφυλάκισή του.

Η 48χρονη και ο σύντροφός της ήταν δύο από τους συλληφθέντες ενός μεγάλου κυκλώματος παιδόφιλων που εξαρθρώθηκε το περασμένο φθινόπωρο.

Τα άλλα μέλη της σπείρας, όλα άνδρες, έχουν καταδικαστεί ήδη σε διαφορετικές δίκες.

Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα, ένας Ισπανός «πελάτης» του ζευγαριού που είχε κακοποιήσει επανειλημμένα το αγόριο, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 ετών.

Το αγόρι ζει σήμερα με θετούς γονείς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.