LIFESTYLE

Δείτε το βίντεο

H Αριάνα Γκράντε τραγούδησε το «Natural Woman» της Aρίθα και ξέσπασε σε κλάματα

Ζήτησαν, την Πέμπτη, από την Αριάνα Γκράντε να κάνει κάτι που, αρχικά, δεν ήθελε να κάνει. Την έπεισαν, το έκανε και μετά ξέσπασε σε κλάματα.

Ήταν προγραμματισμένη η παρουσία της στην εκπομπή «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», αλλά για ένα «σκετς», μια κωμική σκηνή. Όχι για να τραγουδήσει.

Όταν έφτασε στο πλατό, οι παραγωγοί της εκπομπής της ζήτησαν να τραγουδήσει ένα τραγούδι της Αρίθα Φράνκλιν. Ως αποχαιρετισμό (λίγες ώρες πριν, η «Βασίλισσα της Σόουλ» είχε αφήσει την τελευταία της πνοή).

Η Αριάνα τους είπε ότι δεν μπορούσε να το κάνει, ήταν πολύ συγκινημένη. «Ήταν μια από τις ηρωίδες μου» είπε. Τότε την πλησίασε o Questlove και την έπεισε ότι θα ήταν σπουδαίο να τραγουδήσει, με τους Roots, ένα τραγούδι της Αρίθα. Το ξανασκέφτηκε, και άνοιξε το show με το «Natural Woman». Το ταβάνι του στούντιο κόντεψε να πέσει, ο κόσμος όρθιος χειροκροτούσε.

Όταν έφυγε από τη σκηνή, η Αριάνα Γκράντε ξέσπασε σε κλάματα.

ΥΓ. Στον λογαριασμό της στο Twitter, η Αριάνα ανέβασε μια φωτογραφία δική της, αγκαλιά με την Αρίθα, μόνο καρδούλες κενές χωρίς χρώμα, ανάμεσα τους δύο συννεφάκια, και ώρα και ημερομηνία (6:50 PM - Aug 16, 2018).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.