LIFESTYLE

Φωτογραφίες και από τα παρασκήνια

Η Μαντόνα ποζάρει πιο ανανεωμένη από ποτέ για το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue

Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα επιβεβαίωσε ότι το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει έως το τέλος του έτους. Το νέο LP θα ακολουθήσει το «Rebel Heart» του 2015.Η τραγουδίστρια ετοιμάζει το νέο υλικό της τους τελευταίους μήνες. Τον Μάιο, ανάρτησε μία εικόνα που φαινόταν να είναι εξώφυλλο για ένα project που φέρει τον τίτλο «Beautiful Game».

Τώρα σε νέα συνέντευξή της η τραγουδίστρια ανέφερε ότι οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν το νέο υλικό τους επόμενους μήνες.

«Μόλις συναντήσαμε πολλούς πραγματικά καταπληκτικούς μουσικούς και κατέληξα να συνεργάζομαι με πολλούς από αυτούς τους μουσικούς για τον νέο μου δίσκο, η Λισαβόνα επηρέασε τη μουσική μου και τη δουλειά μου» δήλωσε στο Vogue Italia η τραγουδίστρια, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού.

 

 

Η τραγουδίστρια μετακόμισε πρόσφατα στη Λισαβόνα, ώστε ο 12χρονος γιος της, ο Ντέιβιντ Μπάντα να κυνηγήσει το όνειρό του και να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Η Μαντόνα ανέφερε ότι η Πορτογαλία προκάλεσε μια αλλαγή στην κουλτούρα της που ενέπνευσε τον προσανατολισμό του νέου άλμπουμ.

Για το εξώφυλλο του Vogue Italia φωτογραφήθηκε από τον Μερτ Άτλας και στη συνέντευξή της μιλά για τη νέα της ζωή στη Λισαβόνα, για τα παιδιά της, το πάθος της για μουσική, τα άλογα και τη φιλανθρωπία της για την αύξηση του Μαλάουι.

 

 

 

 

Ο Άτλας δημοσίευσε εικόνες από τα παρασκήνια της φωτογράφησης στο Instagram του, στις οποίες είναι μαζί με τις κόρες της, οι οποίες φορούν μακριά λευκά φορέματα και στέμματα από
άνθη στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας που έχει αγοράσει.

Το τεύχος Αυγούστου της ιταλικής Vogue γιορτάζει τα 60α γενέθλια της Μαντόνα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.