ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει για την Παπαχρήστου

Κυρίτσης: Οι αθλητές είναι και πρότυπα για τη νεολαία

Ο Γιώργος Κυρίτσης υπεραμύνθηκε του σχολίου του περί «κακής επιλογής» του Αλέξη Τσίπρα να πει συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου και επέμεινε στην άποψή του.

«Είναι πράγματα που μαθαίνουμε στο σχολείο. Ο αθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις αξίες του ανθρωπισμού. Αυτή η απαίτηση είναι πιο ισχυρή για ανθρώπους που φορούν το εθνόσημο», δήλωσε την Κυριακή στο epsilontv ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας αναφορά σε ρατσιστικό tweet που είχε κάνει προ εξαετίας η πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν, το οποίο της είχε κοστίσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

«Οι αθλητές είναι και πρότυπα για τη νεολαία. Αν είχα κάνει τόσο μεγάλη χοντράδα θα είχα φροντίσει επόμενο διάστημα να πηγαίνω σε σχολεία να μιλάω για τον ρατσισμό. Θα περίμενα ένας αθλητής της εθνικής ομάδας τόσο προβεβλημένος να έχει αναλάβει μια ενεργό δράση στην αντίθετη κατεύθυνση, δεν το είδα αυτό», συμπλήρωσε ο κ. Κυρίτσης.

Το θέμα αφορά την ανάρτηση της Παπαχρήστου το 2012 που ανέφερε ««Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα… Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου… θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!». Η αθλήτρια έχει απολογηθεί για αυτή την κίνησή της, αλλά τότε η ΕΟΕ την απέκλεισε από την ολυμπιακή ομάδα.

Για το ζήτημα ρωτήθηκε ξανά, έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

«Δεν θέλω να το ανοίξω πάλι αυτό το θέμα και να διαιωνίζεται. Έχω κουραστεί. Θέλω μόνο να αγωνίζομαι και να πηγαίνω καλά στους αγώνες. Να κάνω το καλύτερο δυνατό εκεί. Αυτό προσπαθώ. Δεν μπορώ άλλο. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους και καλύτερα από τα λόγια», απάντησε στο Sportime η Παπαχρήστου.

«Εχω πει 100 φορές συγνώμη. Τι άλλο να κάνω; Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν; Ας με σταυρώσουν... Όλοι κάνουμε λάθη κι έχω μέσα από το λάθος μου μαθαίνω ακόμη. Τότε, ήμουν χάλια με την κριτική. Τώρα δεν με αγγίζει, έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Έχω την οικογένειά μου, το παιδί μου. Έχω γίνει μητέρα, είμαι σύζυγος. Αυτούς δεν θέλω να μου πειράξει κανείς. Το παιδί μου είναι το παν και θέλω να το σεβαστούν. Εμένα πια δεν με κλονίζουν», συμπλήρωσε.

7 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. MARINA. 22:30 12/08/2018

    Πώς ξεχωρίζεις ένα λαμόγιο, καθίκι του κλεφτοπασόκ; Το παίζει ουδέτερος σχολιαστής ενώ έχει προκαλέσει αυτός την μεγαλύτερη ζημιά στην χώρα με Ααρών Αβουρή και Τζέφρυ Μινέικο Παπανδρέου. Ακόμα έχει δανείσει πολλά άχρηστα και ανίκανα στελέχη στον βρώμικο ΣΥΡΙΖΑ.Επιπλέον αυτός ο ουδέτερος παρατηρητής-αναγνώστης είναι και μεγάλος κόπανος, αφού δεν κοιτάει τα χάλια του.Οι κλεφτοπασόκοι δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε.Ούστ από εδώ ρουφιάνε της κλεπτοκρατίας.

    • Quod erat demonstrandum.

      • MARINA. 18:31 13/08/2018

        Άντε ρε μα..κα, καραγκιόζη, γητευτή της χούφτας σου. Αγράμματο απόβρασμα του κλεφτοπασόκ.

      • ELLHNAS. 18:37 13/08/2018

        Ό Αναγνώστης χρησιμοποιεί λατινικά κάτω από το άρθρο ενός άπλυτου Συριζαίου.
        Ή τραγική κατάληξη ενός αποτυχημένου ψηφοφόρου του τέως Πασόκ.

  2. Πώς ξεχωρίζουμε τους συριζανέλ από τους ακροδεξιούς στα σχόλια; Οι συριζανέλ συνήθως λένε ανοησίες με προκλητικό τρόπο. Οι ακροδεξιοί το ίδιο, μόνο που επιπλέον είναι και γελοία ανορθόγραφοι.

    • ELLHNAS. 20:47 13/08/2018

      Ναι εμαθα ορθογραφια σε Ελληνικο Σχολειο και σε Ανωτερη Ελληνικη Σχολη και δεν σπουδασα σε Ελληνοφωνο Σχολειο των ΗΠΑ οπως ο δικος σου ο Τζεφρυ Μινεικο Παπανδρεου, που εχει σαν επισημη γλωσσα του την Αγγλικη. Καταλαβες μα..κα;

  3. ELLHNAS. 16:24 12/08/2018

    Καποιοι αθλητες ειναι σιγουρα πρωτυπα για την Ελληνικη νεολαια. Αυτο δεν αφορα ομως τα αποβρασματα του ΣΥΡΙΖΑ. Η νεολαια του ΣΥΡΙΖΑ ειναι οτι πιο βρωμικο και αρρωστημενο υπαρχει στην Ελλαδα. Η νεολαια του μπαφου, των ναρκωτικων, της πουστιας, του ανθελληνισμου, της πολιτικης απατης ειναι παραδειγμα προς αποφυγη για ολους μας. Οποτε ανθελληνα και σπιουνε Κυριτση κανε αλλου το ψευτοκυρηγμα σου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.