ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Κοτοσαλάτα με σάλτσα γιαουρτιού και κάρυ

Μία εύκολη συνταγή κοτοσαλάτας με σάλτσα γιαουρτιού και κάρυ.

Υλικά

Για τη σαλάτα:
  • 4 στήθη κοτόπουλο, ψημένα σε γκριλιέρα
  • 100 γρ. κρουτόν
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 2 ντομάτες, κομμένες σε χοντρές φέτες
  • 300 γρ. φύλλα μαρουλιού, χοντροκομμένα
  • 3 αβγά κομμένα στα 4

Για τη σάλτσα:

  • 3 κ.σ. μαγιονέζα
  • 3 κ.σ. άπαχο γιαούρτι
  • μία πρέζα κάρυ, σε σκόνη
  • ½ κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, κατά βούληση
  • πιπέρι, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση

Εκτέλεση

Για τη σάλτσα:

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το κάρυ, το ξύσμα λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε.

Για τη σαλάτα:

Σε ένα μπολ βάζουμε το κοτόπουλο, τα κρουτόν, τα κρεμμυδάκια και τις ντομάτες.

Περιχύνουμε με τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.

Σε μία σαλατιέρα στρώνουμε τα μαρούλια.

Προσθέτουμε το μείγμα του μπολ, γαρνίρουμε με τα αβγά και σερβίρουμε.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.