ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δηλώσεις από τον Βασίλη Κικίλια και τον Μανώλη Κεφαλογιάννη

Κουμουτσάκος: Η απόφαση βελτιώνει την ατμόσφαιρα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις

«Καλωσορίζουμε με συγκίνηση και ενθουσιασμό τον Άγγελο και τον Δημήτρη στην Πατρίδα. Μια χαρμόσυνη είδηση ανήμερα της Παναγίας, μια θετική εξέλιξη που περιμέναμε με αγωνία όλοι οι Έλληνες» έγραψε στο twitter ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. Σημείωσε επίσης ότι η απόφαση των τουρκικών αρχών «συμβάλλει στη βελτίωση της ατμόσφαιρας στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις».
Καταγραφη55

Ανάρτηση για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έκανε και ο Βασίλης Κικίλιας: «Ψυχή και Πίστη για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς μας, συγκίνηση για τις οικογένειές τους. Μια χαρμόσυνη είδηση σε ένα μαύρο καλοκαίρι» έγραψε ο τομεάρχης άμυνας της ΝΔ.
Καταγραφη66

Κεφαλογιάννης: Απαράμιλλο ήθος

Ως "μια πολύ ευχάριστη είδηση που μας χαροποιεί και μας συγκινεί", χαρακτηρίζει την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, που είχε επισκεφθεί ως εκπρόσωπος του Ευρωκοινοβουλίου τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στις φυλακές της Αδριανούπολης, αναφέρει στην δήλωση του ανάμεσα στα άλλα:

"Παραμονή της Παναγίας, οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης επιστρέφουν στην Πατρίδα και στις οικογένειες τους. Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί με υψηλό φρόνημα αντιμετώπισαν επί 167 ημέρες την περιπέτεια της παράνομης κράτησης τους στις φυλακές της Αδριανούπολης. Με απαράμιλλο ήθος και στωικότητα όλο αυτό το διάστημα υπέμεναν την περιπέτεια των παιδιών τους οι δυο οικογένειες. Καλωσορίζουμε με χαρά και συγκίνηση τον Άγγελο και τον Δημήτρη στην Πατρίδα"

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.