ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη φονική πυρκαγιά στην Αν. Αττική

Κουβέλης: «Στρατηγικού χαρακτήρα λάθη δεν έχουν υπάρξει»

«Στρατηγικού χαρακτήρα λάθη δεν έχουν υπάρξει» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική.

«Άδειασε μια ολόκληρη περιοχή στο Μάτι. Ενδεχομένως θα μπορούσε να αδειάσει χωρίς νεκρούς» τόνισε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 7» ο κ. Κουβέλης σχολιάζοντας τα πολεοδομικά ζητήματα στην περιοχή.

Σχετικά με τις ευθύνες για την εθνική τραγωδία, ο Φώτης Κουβέλης σημείωσε ότι η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης, όπως εκφράστηκε από τον πρωθυπουργό, προφανέστατα αφορά στη συγγνώμη του…

Ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός εξέφρασε τη δική του συγγνώμη για την τραγωδία, διευκρινίζοντας όμως ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις έκαναν ότι ήταν δυνατόν, με τα κατασβεστικά, τα ελικόπτερα, τους στρατιωτικούς μας που από την πρώτη στιγμή έως σήμερα είναι στις επάλξεις».

Ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι η έμπρακτη συγνώμη της πολιτείας θα είναι η προώθηση όλων εκείνων των μέτρων που θα δώσουν τέλος σε μια εφιαλτική κατάσταση.

«Οι εν θερμώ παραιτήσεις δεν υπηρετεί το σκοπούμενο, που είναι να αντιμετωπιστούν οι καταστάσεις που γεννήθηκαν» σχολίασε ο ίδιος.

Σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη, ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι η πιέσεις συνεχίζονται προς την τουρκική πλευρά, ότι το θέμα δεν έχει ξεχαστεί, αλλά αντιθέτως επαναφέρεται συνεχώς, με κάθε ευκαιρία.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 21:51 02/08/2018

    Ρουφιάνοι Συριζαίοι δολοφόνοι των ανθρώπων στο ΜΑΤΙ. Το μουστάκι του μπάρμπα Φώτη μοιάζει του Αδόλφου.

  2. Στρατηγικού χαρακτήρα σίγουρα όχι, αφού δεν υπήρχε καμία στρατηγική. Ποινικού όμως χαρακτήρα και δη κακουργηματικής αμέλειας και παράβασης καθήκοντος ίσως.

  3. === ΔΗΛΑΔΗ ΣΕΒΑΣΤΕ ΜΑΣ ΥΠΑΣΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ
    ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ???
    === ΝΟΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ, ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ
    ΜΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΠΑΛΛΕΥΚΟΣ ΕΦΗΒΟ ΑΛΕΞΑΚΟ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.