ΕΛΛΑΔΑ

Κάλυμνος

Κρατούσαν αναλυτικές σημειώσεις για τα ναρκωτικά που διακινούσαν

Η σύλληψη ενός 20χρονου Έλληνα με 19 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα τσιγαριλίκι στην Κάλυμνο, αποκάλυψε την ταυτότητα των προμηθευτών του. Πρόκειται για ένα ζευγάρι Ελλήνων, οι οποίοι είχαν μετατρέψει το σπίτι τους στο νησί σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών.

Μόλις είδε τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος να τον πλησιάζουν, ο νεαρός αγοραστής πέταξε το χασίς σε μια δύσβατη περιοχή, κράτησε όμως το τσιγαριλίκι που ήταν αρκετό για να συλληφθεί. Στην συνέχεια, οδήγησε τους στην κατοικία όπου διέμεναν ο 39χρονος διακινητής μαζί με την 34χρονη σύντροφό του, από τους οποίους είχε αγοράσει το παράνομο εμπόρευμα και το ζευγάρι συνελήφθη.

Στο σπίτι τους κατασχέθηκαν διάφορες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 110 γραμμάριων, ένα γραμμάριο κοκαΐνης, άγνωστης χημικής σύστασης ουσία βάρους 85 γραμμαρίων που εστάλη για ανάλυση, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένας θρυμματιστής, τρεις σφαίρες πολεμικού όπλου και, κυρίως, ένα σημειωματάριο στο οποίο οι διακινητές κατέγραφαν τα ποσά που κέρδιζαν από τις πωλήσεις ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό τις σημειώσεις, για να εξακριβώσουν πόσες ποσότητες πούλησαν οι διακινητές και σε ποιους. Το ζευγάρι και ο «πελάτης» τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή, διακίνηση, πώληση και αγορά ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.