ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τις εξαγγελίες Τσίπρα

ΝΔ: Να επιλεγούν με αξιοκρατικά κριτήρια τα στελέχη της νέας Πολιτικής Προστασίας

Κριτική για τα πρόσωπα που επελέγησαν να διαδεχθούν τους απομακρυθέντες επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ασκείη Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τις σημερινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τη σύσταση νέου οργάνου πολιτικής προστασίας. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση τα πρόσωπα που επελέγησαν έχουν να επιδείξουν ως σημαντικότερο προσόν τους την κομματική τους προσήλωση στον ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με την πρόθεση στελέχωσης του νέου φορέα  με στελέψη που θα επιλεγούν με αξιοκρατικά κριτήρια.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΝΔ έχει ως εξής: 

«Είναι ενθαρρυντικό που ο πρωθυπουργός, έστω και με καθυστέρηση, υιοθέτησε την αυτονόητη ανάγκη σύστασης ενός νέου οργάνου Πολιτικής Προστασίας με στελέχη που θα επιλεγούν με αξιοκρατικά κριτήρια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού και προσθέτει:

«Αν αυτή, ωστόσο, είναι η βούληση του κ. Τσίπρα, ας εξηγήσει γιατί μόλις τις προηγούμενες μέρες τοποθέτησε ως νέους επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας πρόσωπα που έχουν να επιδείξουν ως σημαντικότερο προσόν τους την κομματική τους προσήλωση στο ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.