ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Ζηλανδία: Υπουργός πήγε στο νοσοκομείο να γεννήσει με ποδήλατο!

Προέρχεται από το κόμμα των Πρασίνων της Νέας Ζηλανδίας και αγαπά την ποδηλασία. Η 39χρονη Τζούλι Αν Τζέντερ, υπουργός Γυναικείων Υποθέσεων και αναπληρώτρια υπουργός Μεταφορών και Υγείας στη Νέα Ζηλανδία πήγε σήμερα το πρωί να γεννήσει στο νοσοκομείο του Όκαλντ με το ποδήλατό της!

Η ίδια έγραψε στο Instagram αναρτώντας και την σχετική φωτογραφία: «Υπέροχο πρωινό Κυριακής για μια βόλτα με το ποδήλατο στο νοσοκομείο για εισαγωγή να έλθει τελικά στον κόσμο αυτό το μωρό. Αυτό είναι, ευχηθείτε μας καλή τύχη! Ο σύντροφός μου και εγώ ήρθαμε με το ποδήλατο επειδή στο αυτοκίνητο δεν υπήρχε αρκετός χώρος για όλους. Αλλά αυτό, επίσης, μου δημιούργησε την καλύτερη διάθεση».

Πάντως, η υπουργός ανέφερε πως το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής μέχρι το νοσοκομείο ήταν κατηφορικό. Η νεαρή υπουργός και λάτρης της ποδηλασίας έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στο ίδιο δημόσιο νοσοκομείο που τον Ιούνιο είχε γεννήσει και η πρωθυπουργός της χώρας Τζασίντα Άρντερν. Στη Νέα Ζηλανδία δεν είναι ασυνήθιστο μια βουλευτής να πάει στο Κοινοβούλιο με το μωρό της. Το 1983 η Ρουθ Ρίτσαρντσον, βουλευτής τότε και μετέπειτα υπουργός Οικονομικών, είχε θηλάσει μέσα στη Βουλή ενώ τη δεκαετία του ΄90 δημιουργήθηκε στη Βουλή και κέντρο φροντίδας παιδιών. Πρόσφατα μια παιδική χαρά που κατασκευάστηκε στο ισόγειο του κτηρίου του Κοινοβουλίου στο Ουέλλινγκτον το καθιστά ιδανικό για τα μέλη του που είναι και γονείς μικρών παιδιών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.