ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στις ΗΠΑ

Νεκρή από σφαίρες αστυνομικών γνωστή ηθοποιός που κρατούσε ψεύτικο πιστόλι

Νεκρή από σφαίρες αστυνομικών έπεσε έξω από το σπίτι της η ηθοποιός Βανέσα Μαρκές, γνωστή από την παρουσία της σε πολλές ταινίες του Χόλιγουντ, αλλά και τη σπουδαία σειρά με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Κλούνεϊ, «Εντατική» (ER). Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, οι ένστολοι άνοιξαν πυρ όταν διέκριναν τη γυναίκα να κρατά στο χέρι της ένα πιστόλι, το οποίο τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ψεύτικο!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί στην περιοχή της Νότιας Πασαντίνα δέχθηκαν σήμα για έλεγχο στο σπίτι της Βανέσα Μαρκές. Όταν έφτασαν εκεί, όπως αναφέρουν στην έκθεσή τους, δεν συνάντησαν κλίμα συνεργασίας. Η εχθρική αντιμετώπιση που έτυχαν εξελίχθηκε σε λεκτική αντιπαράθεση. Όταν η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την πόρτα, κρατούσε ένα πιστόλι στο χέρι της, με συνέπεια οι αστυνομικοί να αντιδράσουν και να πυροβολήσουν εναντίον της.

Το δράμα, ωστόσο, δεν τελείωσε εκεί. Η γυναίκα «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι της, ενώ είχε ήδη τραυματιστεί σοβαρά. Η αστυνομία κάλεσε αμέσως ειδικό διαπραγματευτή και ψυχολόγο, προκειμένου να μιλήσουν με τη Βανέσα Μαρκές και να την πείσουν να παραδοθεί. Χρειάστηκε να περάσει πάνω από μία ώρα για να παραδοθεί η γνωστή ηθοποιός και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η Βανέσα Μαρκές, ωστόσο, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, καθώς είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος και τα τραύματα από τις σφαίρες που είχε δεχθεί, ήταν πολύ σοβαρά.

«Βρήκαμε το όπλο που κρατούσε η γυναίκα και αποδείχθηκε ότι ήταν μία ρέπλικα ημιαυτόματου όπλου χειρός», δήλωσε ο εκπρόσωπος του σερίφη.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την περίεργη αυτή υπόθεση, ώστε να διαπιστωθεί υπό ποιες συνθήκες οι αστυνομικοί πυροβόλησαν την ηθοποιό της «Εντατικής».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.