LIFESTYLE

Ντέμι Λοβάτο: Είχε πάρει τις ίδιες ναρκωτικές ουσίες που σκότωσαν τον Πρινς

Η Ντέμι Λοβάτο σύμφωνα με την τοξικολογική έκθεση φέρεται να πήρε σχεδόν θανατηφόρα δόση από την ουσία «οξυκωδόνη» την οποία όμως συνδύασε με φαιντανύλη δηλαδή το φάρμακο που σκότωσε τον Πρινς και τον ράπερ Λιλ Πιπ. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει ο σκανδαλοθηρικός ιστότοπος TMZ, η 25χρονη τραγουδίστρια επικοινώνησε με τον έμπορο που της προμήθευε τα ναρκωτικά μέσω μηνυμάτων τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Ιουλίου.

Η Ντέμι πιθανότατα να κάπνισε το παυσίπονο οξυκωδόνη σε αλουμινόχαρτο στο σπίτι της και η συγκεκριμένη παρτίδα να ήταν αλλοιωμένη. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο έμπορος πήγε στην πολυτελή της οικία για να της παραδώσει τα ναρκωτικά και την είδε να σπαρταράει στο κρεβάτι και μετά εξαφανίστηκε μέχρι που τη βρήκε το προσωπικό της και ειδοποίησε ασθενοφόρο.
Στο νοσοκομείο της χορηγήθηκε Ναρκάν το οποίς στην ουσία την επανέφερε στη ζωή καθώς η δόση που είχε πάρει ήταν «σχεδόν θανατηφόρα».

Μετά το θάνατο του Πρινς η τοξικολογική έκθεση αποκάλυψε ότι η μοιραία δόση που είχε πάρει ήταν 50 φορές πιο ισχυρή από την ηρωίνη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.