LIFESTYLE

Πρώην 007

Πιρς Μπρόσναν: Ο «Τζέιμς Μποντ» έχει χάσει... το χιούμορ του

Οδηγεί αυτοκίνητα ανάποδα, κάνει σκι δίπλα σε γκρεμό και άλλα παράτολμα εγχειρήματα, ωστόσο, όπως διαπιστώνει, ο πάλαι ποτέ 007 Πιρς Μπρόσναν, ο  πράκτορας στη σύγχρονη μορφή του έχει χάσει... αυτό το παράλογο «χιούμορ» του.

Ο Μπρόσναν, που έχει ενσαρκώσει τον ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ σε τέσσερις ταινίες, εξήγησε ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει προσδώσει ένα πιο σοβαρό προφίλ στον πράκτορα, καθώς το νέο franchise των ταινιών θέλει τον χαρακτήρα περισσότερο «μυώδη και σοβαροφανή».

«Έπρεπε να έχει χιούμορ, νιώθω. Είναι διαφορετικός τώρα. Υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός και τον έχουν επανεφεύρει σε πιο δυναμική και μυώδη εκδοχή», σημείωσε ο Μπρόσναν.

«Όταν έπαιξα εγώ τον Μποντ άφηνε μία αίσθηση στο κοινό ότι ήταν ένα φανταστικό ανέκδοτο. Το ότι αυτός ο άντρας πηδούσε με μία μοτοσικλέτα και έπιανε αεροπλάνο ήταν κάτι παράλογο. Αλλά για μένα αυτό θα έπρεπε να παραμείνει έτσι», προσθέτει ο 65χρονος ηθοποιός.

«Με αυτό μεγάλωσα. Ο Σον (Κόνερι) το έκανε, ο Ρότζερ (Μουρ) επίσης εξαιρετικά», δήλωσε ο Μπρόσναν που ενσάρκωσε πρώτη φορά τον Τζέιμς Μποντ το 1995 στην «Επιχείρηση: Χρυσά Μάτια».

Παραδέχθηκε ότι αυτή η μετατροπή σε περισσότερο ήρωα δράσης έχει αντλήσει την έμπνευσή της από ταινίες όπως «Το τελεσίγραφο του Μπορν» και το «Mission Impossible».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.