ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

TUI

Πρώτη στις κρατήσεις last minute των Αυστριακών η Ελλάδα

Πρώτη στις κρατήσεις τελευταίας στιγμής των Αυστριακών είναι η Ελλάδα φέτος ως τουριστικός προορισμός για διακοπές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σύμφωνα με την TUI Αυστρίας.

Τη δεύτερη θέση κερδίζει η Ισπανία με δημοφιλέστερη επιλογή των Αυστριακών τη Μαγιόρκα, και την τρίτη η Τουρκία, η οποία προσφέρει καλές τιμές και σημειώνει τη μεγαλύτερη αύξηση στη ζήτηση για πτήσεις.

Επιπλέον, πολλοί Αυστριακοί που κάνουν κράτηση τελευταίας στιγμής δεν επιλέγουν αποκλειστικά πτήση, αλλά οδικά ταξίδια με τα αυτοκίνητά τους. Αγαπημένοι προορισμοί φέτος είναι η Ιταλία, η Κροατία και η Αυστρία.

Η TUI επισημαίνει ότι υπάρχουν ακόμη διαθεσιμότητες για ταξίδια τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, σε πολλούς προορισμούς ανάμεσα στους οποίους είναι και η Κρήτη, η Κως και η Κέρκυρα, αλλά και η Τουρκία, η Μαγιόρκα και η Ίμπιζα.

Δείτε τους 10 κορυφαίους προορισμούς των Αυστριακών για διακοπές τελευταίας στιγμής…

Ελλάδα
Ισπανία
Τουρκία
Ιταλία
Κροατία
Αυστρία
Βουλγαρία
Αίγυπτος
Κύπρος
Τυνησία

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.