ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπυράκη: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κυβέρνηση

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό εξαπολύει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη σε συνέντευξή της στον ιστότοπο liberal.gr.

Λέει, ειδικότερα, ότι μέσα στην τραγωδία έγιναν με τον πιο οδυνηρό τρόπο τα αποκαλυπτήρια της ανικανότητας και του κυνισμού που διατρέχουν, όπως υποστηρίζει, την κυβέρνηση.

«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», αναφέρει και κατηγορεί τον πρωθυπουργό χαρακτηριστικά ότι δέχθηκε να συμμετάσχει στην παράσταση κυνισμού μπροστά στις κάμερες και όταν αποδείχθηκε ότι οι νεκροί είναι δεκάδες, αρκέστηκε στη φραστική ανάληψη της πολιτικής ευθύνης.

Για την παραίτηση του Ν. Τόσκα η κ. Σπυράκη λέει ότι έγινε με μεγάλη καθυστέρηση και υπό την κατακραυγή των πολιτών και των ΜΜΕ. Προσθέτει επ ‘αυτού ότι ο υπουργός Εσωτερικών, η περιφερειάρχης, ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας και ο αρχηγός της Αστυνομίας «προφανώς εκτιμούν ότι δεν έκαναν λάθη και είναι έτοιμοι να διαχειριστούν την επόμενη κρίση».

Η κ. Σπυράκη επικρίνει επίσης με σκληρή γλώσσα τον Παύλο Πολάκη με αφορμή δήλωσή του για τα θύματα της τραγωδίας. Συγκεκριμένα κάνει λόγο για ύβρι και σημειώνει για τον πρωθυπουργό: «Κρατάει στη θέση του έναν υπουργό που δηλώνει δημόσια πως ‘οι νεκροί θολώνουν' την επίδοση της κυβέρνησης. Η ύβρις του κ. Πολάκη είναι ενδεικτική της συμπεριφοράς αυτής της κυβέρνησης».

Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ δηλώνει πως πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα και καμία αλλαγή ρόλων δεν μπορεί να αποκαταστήσει τη χαμένη εμπιστοσύνη ενώ κάνει λόγο για απολύτως απονομιμοποιημένη κυβέρνηση καθώς σημειώνει ότι «στηρίζεται στις ψήφους βουλευτών δύο κομμάτων που έχουν συνεκτικό ιστό την παραμονή στην εξουσία».

Παράλληλα για τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα σε αγροτικές φυλακές, η κ. Σπυράκη λέει ότι η θέση των τρομοκρατών δολοφόνων βρίσκεται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και αναρωτιέται «γιατί η κυβέρνηση συμπεριφέρεται στον αρχιτρομοκράτη με τόση…στοργή;».

Τέλος, σχετικά με την ολοκλήρωση του προγράμματος στις 20 Αυγούστου, δηλώνει ότι τελειώνει η εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για την πατρίδα μας αλλά όχι οι υποχρεώσεις της. «Μετά τις 20 Αυγούστου είμαστε μόνοι μας με τις δυνατότητές μας. Και αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καμία δυνατότητα να βελτιώσει τη ζωή των Ελλήνων», υπογραμμίζει.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.