ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η περίοδος του ρουσφετιού έχει περάσει ανεπιστρεπτί»

Τζανακόπουλος: «Η κ. Σπυράκη νομίζει ότι με την ανόητη αλαζονεία της ασκεί αντιπολίτευση»

Λίγο μετά τις τοποθετήσεις της Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Σπυράκη, αναφορικά με τις εξαγγελίες στις οποίες και προέβη από το Λαύριο νωρίτερα ο Πρωθυπουργός, ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης Δημήτρης Τζανακόπουλος, προχωρά σε απάντηση- φραστική επίθεση, κάνοντας λόγο για άθλιο ύφος και αλαζονεία της κας Σπυράκη.

Όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου το οποίο και εξέδωσε ο Κος Τζανακόπουλος, η Εκπρόσωπος Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν δύναται να κατανοήσει επί της ουσίας στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού.

Τέλος, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης, τονίζει, εκτός των άλλων, ότι η περίοδος εξυπηρετήσεων συμφερόντων εις βάρος των Ελλήνων έχει παρέλθει οριστικά.

 

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση: 

Η κα Σπυράκη νομίζει ότι με το άθλιο ύφος της και την ανόητη αλαζονεία της ασκεί αντιπολίτευση.
Είναι προφανές, όμως, ότι δεν έχει καμιά δυνατότητα να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός για την αντιμετώπιση του διαχρονικού προβλήματος της χωροταξικής και οικιστικής αυθαιρεσίας.

Για μια ακόμη φορά συνεχίζει να καλύπτει και να προστατεύει εκείνους που επί χρόνια συναλλάσσονταν και εναλλάσσονταν σε θέσεις εξουσίας για να μπορεί σήμερα η ίδια και το κόμμα της να παίζουν ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Η περίοδος, όμως, της συναλλαγής, του ρουσφετιού και της εξυπηρέτησης συμφερόντων σε βάρος του ελληνικού λαού και του δημοσίου συμφέροντος έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Η αδυναμία τόσο της ίδιας, όσο και του αρχηγού της να το κατανοήσουν είναι που οδηγεί σε αυτές τις απαράδεκτες δηλώσεις.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. MARINA. 21:42 07/08/2018

    Αλλαζωνας και φασιστας εισαι εσυ Τζανακοπουλε και οχι η κυρια Σπυρακη. Εσεις του ΣΥΡΙΖΑ στειλατε 90 αθωους ανθρωπους στο θανατο, καθαρματα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.