ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος

Ξύλο, ένταση και ΜΑΤ στο δημοτικό συμβούλιο

Ακόμα ένα θλιβερό επεισόδιο διαδραματίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου με μοναδικό θέμα την εκκαθάριση της ΔΕΥΑΜΒ.

Διαμαρτυρόμενοι πολίτες επιχείρησαν να πάρουν αυθαίρετα τον λόγο, με τον πρόεδρο του οργάνου να μην τους το επιτρέπει. Τότε ξεκίνησε η συμπλοκή και πολίτες που βρίσκονταν στην αίθουσα πιάστηκαν στα χέρια. Από την πλευρά των μελών της «Κίνησης Πολιτών για το νερό» καταγγέλλεται ότι στην αίθουσα υπήρχαν προστάτες, μπράβοι και τσιγγάνοι με «πεταλούδες» στα χέρια.
tax_01tax_02

Λίγο νωρίτερα η συνεδρίαση είχε διακοπεί όταν οι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα για την μη εκκαθάριση της δημοτικής επιχείρησης.

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στο τέλος της συνεδρίασης τόνισε ότι «θα το πιούμε αυτό το ποτήρι μέχρι τέλους μαζί» και οτι τα στοιχεία των όσων ενεπλάκησαν είναι στη διάθεση των αρχών και θα πρέπει ο εισαγγελέας να επέμβει αυτεπάγγελτα.
tax_03

Έξω και μέσα στο δημαρχείο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας Β. Μαρκογιαννάκη.

Πηγή: thenewspaper, taxydromos

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.