ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία

Ανήλικος ένας από τους ληστές που μαχαίρωσαν τον τουρίστα στο Βαρθολομιό

Ένα παιδί μόλις 15 χρόνων, ένας 21χρονος και άλλοι δυο συνεργοί τους ήταν αυτοί που λήστεψαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι ένα νεαρό Γερμανό τουρίστα που έκανε κάμπινγκ στην περιοχή Γλύφα του Βαρθολομιού Ηλείας, τα ξημερώματα του Σαββάτου! Η αιματηρή ληστεία εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς του τμήματος Πηνειού.

Η έρευνα για τη ληστεία είχε ξεκινήσει μόλις ο 22χρονος Γερμανός κατέφυγε αιμόφυρτος και κουτσαίνοντας σε κατοικημένη περιοχή τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από το ερημικό σημείο όπου είχε κατασκηνώσει, για να ζητήσει βοήθεια. Όπως διαπιστώθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Πύργου όπου διακομίστηκε και παραμένει για νοσηλεία, το μαχαίρι που κάρφωσαν στο πόδι του οι κακοποιοί χτύπησε για λίγα εκατοστά από την κεντρική αρτηρία κι έτσι απέφυγε τον άμεσο θάνατο από αιμορραγία.

Οι τέσσερις δράστες διέρρηξαν το τροχόσπιτο του 22χρονου αλλοδαπού και τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο, αλλά εκείνος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τον μαχαιρώσουν. Στη συνέχεια, άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό που είχε και το κινητό του και διέφυγαν, αφού πρώτα με το ίδιο μαχαίρι έσκασαν τα λάστιχα του τροχόσπιτου για να μην τους ακολουθήσει με αυτό το θύμα!

Ωστόσο, στο πλαίσιο της έρευνας, αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του 21χρονου και του 15χρονου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των άλλων δυο συνεργών τους συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.