ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Ξένια και τα τρία παιδιά του

Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 57 χρονου φαρμακοποιού

Το τελευταίο αντίο είπαν λίγο νωρίτερα, στον άτυχο φαρμακοποιό Βασίλη Φλώρο , η σύζυγος, τα παιδιά και οι συγγενείς όπου το Σάββατο το πρωί άγνωστοι τον δολοφόνησαν έξω από το σπίτι του στο Ψυχικό. Όλοι όσοι τον έζησαν , τον αγάπησαν και τον έκαναν φίλο , τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο Παπάγου.

Η σύζυγός του Ξένια και τα 3 παιδιά του δεν θα είναι ποτέ όπως πριν ,γιατί η απώλεια αυτή θα τους στιγματίσει για πάντα. Η σύζυγός του, γνωστή παθολόγος των Αθηνών ήταν το καμάρι του Βασίλη , λένε στενοί φίλοι του άτυχου φαρμακοποιού. ekklisia_kideia_mesaekklisia_kideia_mesa2Ο τρόπος που έφυγε ο πατέρας τους, το στήριγμά τους, ήταν σκληρός και ο καημός τους από εδώ και πέρα θα είναι ανείπωτος. Μέσα από ένα μικρό φαρμακείο στην Κατεχάκη, ο Ηπειρώτης φαρμακοποιός, σχεδίασε πολλά για την καθημερινότητά τους , πάσχισε για να καταφέρει κάποια στιγμή να κάνει βήματα παραπάνω για την οικογένειά του για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης έφυγε από το σπίτι του ,το πρωί του Σαββάτου για να στείλει ένα δέμα μέσω πρακτορείου στον γιο του, που ήταν φοιτητής στην Πάτρα. Μόλις άνοιξε η γκαραζόπορτα του σπιτιού του, ο δολοφόνος τον περίμενε και τον σκότωσε με όπλο.

Η κόρη του Γιώτα Μαρία ακούγοντας τους πυροβολισμούς βγήκε στο μπαλκόνι και είδε τον πατέρα της νεκρό.

Αυτό δεν θα το επέτρεπε ποτέ ο Βασίλης. Δεν θα επέτρεπε ποτέ να πληγωθεί έτσι η κόρη του, με αυτόν τον τρόπο. Μα ήταν ανήμπορος να αντιδράσει, καθώς άφηνε την τελευταία του πνοή έξω από το σπίτι ,που είχε χτίσει με ιδρώτα τα τελευταία χρόνια για την οικογένειά του.

Το χρονικό

Ήταν λίγο μετά τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό, άγνωστος προσέγγισε τον 57χρονο άντρα την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το πάρκινγκ του σπιτιού του. Ο άντρας πλησίασε τον φαρμακοποιό, ο οποίος ακινητοποίησε το όχημα του και κατέβασε το παράθυρο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο άγνωστος άρχισε να πυροβολεί, πιθανότατα με περίστροφο καθώς στο σημείο δεν βρέθηκαν κάλυκες. Συνολικά εφτά σφαίρες στο κεφάλι το στήθος και την πλάτη δέχθηκε ο 57χρονος.

Εκείνη την ώρα η σύζυγος του βρισκόταν στην οικία της. Να σημειωθεί ότι η ίδια είναι γιατρός και διατηρεί το παθολογικό της ιατρείο στην ίδια πολυκατοικία. Ο άτυχος 57χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του είναι φοιτητής στην Πάτρα, ενώ η κόρη του φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της κυρίας Νοταρά, η οποία διαμένει στη απέναντι ακριβώς πολυκατοικία, λίγο μετά τις εννέα άκουσε πυροβολισμούς και έπειτα δυο γυναίκες να φωνάζουν «ο μπαμπάς, ο μπαμπάς!».

«Στον τέταρτο όροφο η γυναίκα του και η κόρη του ούρλιαζαν. Κατάλαβα αμέσως για ποιον πρόκειται. Είμαστε γείτονες δεκαπέντε χρόνια πολύ καλός άνθρωπος».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.