ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στην Ινδία

Αποκεφάλισε τη γυναίκα του, έβαλε σε σακούλα το κεφάλι της και πήγε να παραδοθεί

Κινηματογραφικό θρίλερ θυμίζει η φρικιαστική ιστορία που εκτυλίχθηκε στην πόλη Ατζαμπούρα της Ινδίας, όπου ένας άντρας αποκεφάλισε την γυναίκα του, επειδή θεωρούσε ότι τον απατούσε.

Ο 35χρονος έκοψε το κεφάλι της άτυχης γυναίκας, το έβαλε σε μία σακούλα σκουπιδιών και, κραδαίνοντας μία ματσέτα, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα, όπου ομολόγησε το έγκλημά του και παραδόθηκε στους αστυνομικούς που κοιτούσαν το θέαμα... με έκπληξη, αλλά και αηδία.

Ο άντρας έβγαλε το κεφάλι από τη σακούλα, κρατώντας το από τα μαλλιά και στη συνέχεια το ξαναέβαλε στην τσάντα, ενώ οι πιο θαρραλέοι αστυνομικοί τραβούσαν το σκηνικό με την κάμερα του κινητού τους.

«Αυτή είναι η γυναίκα μου κύριε. Της έδωσε όλη την αγάπη που μπορούσα», είπε σε έναν από τους αστυομικούς, δείχνοντας το κεφάλι με τα μαύρα μαλλιά. Στη συνέχεια το έβαλε ξανά στην τσάντα, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι τον απατούσε και ότι έχασε την ψυχραιμία του, όταν την είδε με άλλον άντρα.

Συνέχισε, λέγοντας ότι η Roopa, όπως ήταν το όνομα της συζύγου του, προτίμησε τον άλλον άντρα παρά το γεγονός ότι είχε βεβαρυμένο ποινικό μητρώο. Ανέφερε, ακόμη, ότι είχε πάρει δάνειο 300.000 ινδικών ρουπίων, προκειμένου να τα δώσει στον εραστή της.

Ο 35χρονος τέθηκε υπό κράτηση, αφότου υπέδειξε στους αστυνομικούς πού βρισκόταν και το υπόλοιπο σώμα της γυναίκας του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.