Neo

Δεν δικαιούται δια να ομιλεί…

Αυτό υπαινίχθηκε για τον πρωθυπουργό ο Γιώργος Καμίνης, υποστηρίζοντας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ 3, ότι «ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για μέτωπο με τον ακροδεξιό λαϊκισμό είναι ο κ.Τσίπρας που συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ και την Καραμανλική Δεξιά»…
Όσο για το αν υπάρχει κάποιος που έχει σταθερό μέτωπο κατά της άκρας δεξιάς, ο κ.Καμίνης υποστήριξε ότι αυτό είναι το Κίνημα Αλλαγής, και ο ίδιος προσωπικά ως δήμαρχος Αθηναίων.
«Η χώρα μας έχει τέτοια προβλήματα που σε ένα σημαντικό βαθμό υπερβαίνουν την τομή Αριστερά-Δεξιά», παραδέχθηκε, σημειώνοντας με νόημα ότι «είμαστε στον 21ο αιώνα και πάνε να μας εγκλωβίσουν σε πλαστά διλήμματα». Αναφερόμενος πάντως στο Κίνημα Αλλαγής, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του οποίου είναι ο ίδιος, υποστήριξε ότι «εμείς έχουμε αυτόνομη πορεία, δικό μας πρόγραμμα και στόχευση, συγκεκριμένες προτάσεις για τη χώρα», σημείωσε ο κ. Καμίνης. Ως φιλοδοξία, μάλιστα, του Κινήματος Αλλαγής, προσδιόρισε το να λάβει διερευνητική εντολή, ώστε με βάση την πολιτική του πρόταση να προχωρήσει σε συνεργασίες και σε μεταρρυθμίσεις για τον «μεγάλο ασθενή» της χώρας, όπως περιέγραψε ο ίδιος το κράτος.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Θ.Τ. 9:36 12/09/2018

    Ενας από τους λίγους γενικότερα, αλλά και στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. με ΑΝΤΙΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ όραμα αλλά και πράξη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.