ΕΛΛΑΔΑ

Κάλεσμα από Λαϊκή Ενότητα

Δύο συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας κατά των πλειστηριασμών

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας, καλώντας σε δύο συγκεντρώσεις σήμερα Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη στις 10 το πρωί στη Σταδίου 39 και στη 13:30 Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση της λαϊκής περιουσίας και αυτή την Τετάρτη 5/9 σε όλη τη χώρα! Αυτή την εβδομάδα γίνονται πάνω από 500 πλειστηριασμοί, μεταξύ των οποίων και πρώτες κατοικίες. Κι αυτό θα συνεχιστεί» αναφέρει το κάλεσμα της ΛΑΕ.

Προβλέπεται η διεξαγωγή 2.000 πλειστηριασμών κάθε μήνα, μετά την πολυδιαφημιζόμενη «λήξη» του μνημονίου. Ήδη φαίνεται ότι τελειώνουν τα ψέματα της Κυβέρνησης, για την προστασία της πρώτης κατοικίας αξίας μέχρι 300.000 ευρώ. Οι τράπεζες ήδη έχουν κατεβάσει το όριο και μεθοδεύουν την άμεση διεξαγωγή πλειστηριασμών κατοικιών, αξίας μέχρι 100.000 ευρώ κι ακόμα πιο κάτω» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η κοροϊδία της Κυβέρνησης, αποδεικνύεται καθημερινά. Η Λαϊκή Ενότητα συνεχίζει τους αγώνες ενάντια στην αρπαγή της πρώτης κατοικίας και γενικότερα της λαϊκής περιουσίας.

Όλες και όλοι, την Τετάρτη 05/09 στις 10 π.μ. Σταδίου 39 για ακύρωση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας οικογένειας με δύο παιδιά και στις 13:30 μ.μ. Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, στην Αθήνα.

Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν! Όλοι στους δρόμους!» καταλήγει το κάλεσμα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.