ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέσω Facebook

Φουρτούνα στους ΑΝΕΛ: Παραιτήθηκε ο γραμματέας του κόμματος, Θύμιος Δρόσος

Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε γνωστή ο Θύμιος Δρόσος. Μετά την Ένωση Κεντρώων, που έχει απομείνει με μόλις πέντε βουλευτές, άνω κάτω έγιναν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Ο Θύμιος Δρόσος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα των ΑΝΕΛ με ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο  Facebook.

Επί της ουσίας αποφεύγει να πει τι τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει από τη θέση του γραμματέα και ρίχνει το μπαλάκι στον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμέο να δημοσιοποιήσει την επιστολή στην οποία αναφέρει τους λόγους της παραίτησής του.

Οπως πληροφορείται το protothema.gr πριν την απόφασή του να παραιτηθεί ο Θύμιος Δρόσος είχε συγκρουστεί -εμπλοκή που άγγιξε τα όρια του καβγά- με τον αντιπρόεδρο του κόμματος των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη. Αιτία του καβγά των κυρίων Δρόσου και Σγουρίδη ήταν το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ αφαίρεσε από τον γραμματέα σχεδόν το σύνολο των αρμοδιοτήτων που είχε. Το γεγονός αυτό φίνεται πως ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει εξωθώντας τον Θύμιο Δρόσο σε παραίτηση από τη θέση του γραμματέα των ΑΝΕΛ.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Δρόσου στο facebook με την οποία γνωστοποιεί την παραίτησή του:

«Με επιστολή μου στον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο(25-9-2018, Α.Π. 258) παραιτήθηκα από τη θέση του Γραμματέα του Κινήματος. Η δημοσιοποίηση του κειμένου της παραίτησης μου είναι στη διακριτική ευχέρεια του Προέδρου του Κινήματος. Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνεργάτες μου και τα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο για την ουσιαστική συνεργασία.
Είναι αυτονόητο ότι παραμένω ενεργός πολίτης με σαφείς και διακριτές αναφορές στις αρχές του Κοινωνικού Κέντρου με επίκεντρο τον Άνθρωπο και την Κοινωνία. Το στοίχημα της μεταμνημονιακης Ελλάδας για Ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή θα το κερδίσουμε όλοι μαζί».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.