LIFESTYLE

«Don't Lie to Me»

Η Στρέιζαντ κυκλοφόρησε τραγούδι κατά του Τραμπ: Ο έχων το πρόσταγμα που χουφτώνει

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ κυκλοφορεί ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «Walls» στις 2 Νοεμβρίου και με το πρώτο τραγούδι της κάνει σημαντική πολιτική δήλωση.

Το τραγούδι «Don't Lie to Me» δεν στοχεύει κανέναν άλλο παρά μόνο τον Ντόναλντ Τραμπ. Αν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν κατονομάζεται, το τραγούδι αναφέρεται στον άνθρωπο που «αλλάζει τα γεγονότα για να δικαιολογήσει» τη θέση του.

«Ο ψεύτης έχων το πρόσταγμα, ο έχων το πρόσταγμα που χουφτώνει», είπε σε συνέντευξή της στο Billboard η τραγουδίστρια. «Ναι, έχω γράψει πολλά άρθρα για αυτό ... αυτό το πρόσωπο ... που δεν έχει τρόπους, προσβάλλει τους πάντες, κοροϊδεύει τα άτομα με ειδικές ανάγκες», πρόσθεσε.

«Είναι η διαμαρτυρία μου, κατά μία έννοια, για τον πρωτοφανή αυτό χρόνο στην ιστορία μας», εξήγησε.

Σε άλλη συνέντευξη στο TIME η Στρέιζαντ δήλωσε: «Ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ για την αλήθεια και παραβιάζει τους πυλώνες της δημοκρατίας, όπως η ελευθερία του λόγου, η ελευθερία της θρησκείας, η ελευθερία του Τύπου».

Μίλησε επίσης για το άγχος που αισθάνεται επειδή ζει με πρόεδρο τον Τραμπ.

«Το άγχος με παραλύει, μου προκαλεί πονοκέφαλο» είπε. «Δεν μου αρέσει ο τρόπος που νιώθω. Αλλά όταν ακούτε αυτή τη διαστρεβλωμένη άποψη της πραγματικότητας, είναι ακόμα πιο απογοητευτικό. Και ποιος θα μιλήσει;»

Ωστόσο, η τραγουδίστρια είπε ότι ελπίζει ότι η Αμερική θα μπορέσει να ξεπεράσει τη σημερινή της κατάσταση.

«Ελπίζω ότι θα βρούμε έναν τρόπο να ρίξουμε τοίχους και να οικοδομήσουμε περισσότερες γέφυρες», δήλω

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.