ΕΛΛΑΔΑ

Είχαν διαπράξει επτά κλοπές

Ιταλοί ξάφριζαν αυτοκίνητα στις παραλίες των Χανίων

Ακόμη και ένα... drone είχε κλέψει το «δίδυμο» των Ιταλών διαρρηκτών που χτυπούσαν τα οχήματα τα οποία άφηναν σταθμευμένα οι ιδιοκτήτες τους στις παραθαλάσσιες περιοχές του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά για να απολαύσουν την δροσιά της θάλασσας! Από την περασμένη Τρίτη ως την Κυριακή, είχαν διαπράξει επτά κλοπές και δύο απόπειρες και η αξία όσων έκλεψαν ξεπερνά τα 9.000 ευρώ!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Κισσάμου που κατάφεραν να συλλάβουν έναν 46χρονο τη στιγμή που έκανε μια ακόμη διάρρηξη, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για «επαγγελματία» του είδους, καθώς ήταν εφοδιασμένος με πλαστή ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης. Πάνω του και στο σπίτι του, κατασχέθηκαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και ένα κινητό των οποίων η προέλευση ερευνάται.

Όπως αποδείχθηκε στην πορεία της έρευνας, ο Ιταλός δρούσε μαζί με έναν 32χρονο συμπατριώτη του που και αυτός συνελήφθη λίγο αργότερα. Οι δυο τους είχαν αρπάξει από τα επτά οχήματα που παραβίασαν το τηλεκατευθυνόμενο drone, δυο φωτογραφικές μηχανές με φακό, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και χρήματα και κοσμήματα που δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές και εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.