Neo

Κάθε στήριξη είναι ευπρόσδεκτη…

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, είχε χθες η Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην πόλη για την ομιλία της στη ΔΕΘ.
Βασικό θέμα της συνάντησης, που έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης, οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2019, αλλά και τα προβλήματα που αναμένεται να δημιουργηθούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από την απλή αναλογική. Με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει ήδη εκδηλώσει την στήριξή του σε τυχόν υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη, αλλά τον τελευταίο να μην έχει ακόμα δημοσιοποιήσει τις οριστικές αποφάσεις του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης διαβεβαίωσε την Φώφη Γεννηματά ότι η «Πρωτοβουλία» (σ.σ. η δημοτική παράταξη της οποίας ηγείται) θα ακολουθήσει τακτική ανάλογη με τις προηγούμενες δύο εκλογικές αναμετρήσεις, συζητώντας με όλους. «Κάθε στήριξη είναι ευπρόσδεκτη, αλλά η ‘Πρωτοβουλία’ είναι μία αυτοδιοικητική παράταξη που δεν έχει χρίσματα», φέρεται ειπών. Και ο νοών, νοείτω…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. MARINA. 20:31 11/09/2018

    Προδοτη Μπουταρη ξεφτυλισες και προσβαλες την Θεσσαλονικη και τους Ποντιους. Στις εκλογες θα παρεις απο τα τρια το μακρυτερο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.