ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκνευρισμός για τις δημοσκοπήσεις

Κατσίκης: Θα ρίξουμε την κυβέρνηση πριν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ρίξουν την κυβέρνηση πριν ο Αλέξης Τσίπρας φέρει στη Bουλή την συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Κατσίκης.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό XFM 94  ο κ. Κατσίκης δήλωσε ότι πρόκειται για ειλημμένη απόφαση να πέσει αυτή η κυβέρνηση πριν από την κύρωση της συμφωνίας, αλλά δεν γνωρίζει, είπε, τον χρόνο που θα συμβεί αυτό, καθώς  εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Ταυτόχρονα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εξέφρασε την μεγάλη δυσφορία του για την δημοσκόπηση (στην εφημερίδα Documento) που εμφάνιζε τα ποσοστά των ΑΝΕΛ στο 0,6%.

Για τη συνέντευξη κ. Καμμένου, o βουλευτής των ΑΝΕΛ σημείωσε χαρακτηριστικά: «Προφανώς εννοούσε ότι δεν πρόκειται να φτάσει στη Βουλή γιατί οι διαδικασίες που πρέπει να κάνουν οι Σκοπιανοί δεν θα έρθουν πριν τις επικείμενες εκλογές. Το δεύτερο που εννοούσε είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε να μπει στη Βουλή και να κυρωθεί γιατί εμείς θα ρίξουμε την κυβέρνηση και θα το αποτρέψουμε». Ενω για την συμφωνία των Πρεσπών σημείωσε: «Το ονοματολογικό των Σκοπίων από το καταστατικό μας και τα συνέδριά μας, ουδέποτε περιείχε τον όρο Μακεδονία και τη συναίνεσή μας να συμπεριλαμβάνεται σε σύνθετο όνομα. Διαφωνούμε κάθετα στην πολιτική του κ. Τσίπρα. Θα συνεχίσουμε να διαφωνούμε και θα κάνουμε πράξη τη δήλωσή μας αν έρθει η συμφωνία στη Βουλή προς κύρωση».

«Θα αποδείξουμε, σε όλους εκείνους που παρασύρθηκαν από το πολιτικό τέχνασμα της ΝΔ με τη κατάθεση μομφής, πίστεψαν ότι δεν είμαστε πιστοί στη θέση μας, ότι είμαστε η μόνη δύναμη για να μην κυρωθεί η συμφωνία».

Ενώ για τις δημοσκοπήσεις και το πολύ χαμηλό ποσοστό των ΑΝΕΛ ο κύριος Κατσίκης σημείωσε: «Το οξύμωρο του δημοσκοπικού αποτελέσματος είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μείωσε τη διαφορά με τη ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνάει μόνος του; Είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να αυξάνει την εμπιστοσύνη του και να μετράει αρνητικά για τους ΑΝΕΛ; Μας πολεμούν, μας πολέμησαν και θα μας πολεμήσουν με τις δημοσκοπήσεις. Αυτά τα παιχνίδια κάνουν ζημιά, αλλά δεν μας πτοούν».

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.