ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Λαθρεπιβάτης» στην Κεντροαριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ

Μαλέλης: Το ΚΙΝΑΛ δεν θα αφήσει ακυβέρνητη τη χώρα

«Θα στηρίξουμε οποιαδήποτε απόφαση κατά της μείωσης των συντάξεων» δήλωσε στον News 24/7 ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης.

Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μέτρα φοροελάφρυνσης που έχουν εξαγγελθεί από την κυβέρνηση συνέχισε αν και επεσήμανε ότι το ΚΙΝΑΛ θα ζητήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει τις προτάσεις του κόμματος. «Ό,τι είναι ωφέλιμο για τον λαό, θα το ψηφίσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την κριτική που άσκησε χθες ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης για την πολιτική του ΚΙΝΑΛ και της ΝΔ (σ.σ.: μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ δεν αφιέρωσε ούτε μια λέξη αυτοκριτικής για το έλλειμμα 15,1% στο οποίο άφησε στη χώρα η διακυβέρνηση της ΝΔ το 2009, γιατί από εκεί οδηγηθήκαμε στα βράχια»), απάντησε: «Όντως η ΝΔ έφερε την κρίση και συγκεκριμένα την περίοδο του Κώστα Καραμανλή. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλ. Τσίπρας και ο Δ. Παπαδημούλης συμφωνούν με αυτό; Αυτή είναι η απάντηση που θα δώσω στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ».

Χαρακτήρισε «λαθρεπιβάτη» τον ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της Κεντροαριστεράς: «Δεν είναι προοδευτικό κόμμα. Πρέπει να διώξει τα βαρίδια του που δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά».

Σχετικά με τις ενδεχόμενες συνεργασίες μετά τις εκλογές, ο κ. Μαλέλης τόνισε ότι «δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε την Ελλάδα ακυβέρνητη», αν και νωρίτερα σχολίασε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι «στρατηγικός μας αντίπαλος».

Σχετικά με τη στάση του Πάνου Καμμένου στο Σκοπιανό, σχολίασε ότι αποτελεί «παιχνίδι του Καμμένου. Δεν νομίζω ότι θα ρίξει την κυβέρνηση.»

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.