ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το σχέδιο των 6 αξόνων

Ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ με κεντρικό σύνθημα «Μπορούμε»

Με κεντρικό μήνυμα «Μπορούμε» ξεκινά σήμερα η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, στην ομιλία του το Σάββατο, θα κινηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σε 6 κεντρικούς άξονες που αφορούν: Την Οικονομία, τους Θεσμούς, την ασφάλεια, την Παιδεία, τη Διεθνή Παρουσία της χώρας, και την Ενεργοποίηση της Κοινωνίας των Πολιτών περιγράφοντας ένα σχέδιο που θα αφορά το σύνολο των Ελλήνων.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν, σύμφωνα με πήγες, όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους. Τα εισοδήματα, η ανεργία, η ανασφάλεια, οι φόρους, τα χρέη.

Ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τις δικές του λύσεις για ένα σύγχρονο κράτος, ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης για την αναβάθμιση της δημόσιας ζωής.

Όπως σημειώνουν συνεργάτες του, έχει στόχο να μιλήσει στην καρδιά και στο μυαλό των Ελλήνων, παρουσιάζοντας όχι μόνο το όραμά του, αλλά και το ρεαλιστικό και συγκροτημένο σχέδιό του για την Ελλάδα τού αύριο.

Οι προτάσεις που θα περιγράψει, όπως τονίζουν στην Πειραιώς, είναι άμεσα εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και αφορούν το σύνολο των Ελλήνων. Παράλληλα αναφέρουν ότι η πολιτική της ΝΔ δεν είναι ταξική, είναι εθνική.

Βασικό εργαλείο υλοποίησης της πολιτικής αυτής, ειδικά στον τομέα της οικονομίας, αποτελεί η μείωση των φόρων και των εισφορών, αλλά και οι μεγάλες αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία που άμεσα θα φέρουν επενδύσεις στη χώρα και θα κάνουν, όπως υπογραμμίζουν από το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη, καλύτερη τη ζωή των πολιτών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.